Інше

Remedy і Take-Two уклали мирову угоду

Take-Two, материнська компанія Rockstar Games, і Remedy Entertainment змогли укласти мирову угоду з приводу використання літери R у логотипі. За словами представника Remedy, ситуація вирішилася ще наприкінці 2023 року.

16 січня стало відомо, що Take-Two Interactive подала позов проти Remedy Entertainment, заявивши, що логотип Remedy має “схожість” з літерою “R” Rockstar Games.

“Тут нема чого коментувати, це була дискусія між нашими студіями, але ми її повністю вирішили та дійшли мирової угоди наприкінці 2023 року. На жаль, на це пішло трохи більше часу через свята. Позов був звичайною формальністю, а Remedy і Take-Two продовжують співпрацю”, – заявила Remedy.

Свій новий логотип Remedy представила ще у квітні 2023 року. Тоді розробник заявив, що прагне вдосконалити свій візуальний стиль, щоб відзначити зростання компанії від однієї студії, що працює над однією грою за раз, до кількох студій, що створюють декілька ігор одночасно. Куля в букві R на старому логотипі представляла епоху Max Payne, але нинішня Remedy являє собою набагато більше, ніж одна гра, це безліч нових і старих ігор. При цьому заявку на реєстрацію логотипа Remedy Entertainment подала через місяць після того, як представила його публіці.