GTA 6Новини

Нед Люк вважає, що атмосфера GTA 6 буде сумішшю GTA 4 та GTA 5

Актор, що зіграв Майкла в GTA 5 Нед Люк вважає, що атмосфера GTA 6 – це суміш четвертої та п’ятої частин франшизи. В інтерв’ю IGN Люк сказав наступне:

Я говорив це раніше: з точки зору акторської гри наша GTA 5 була, якщо не найкращою, то однією з найкращих в історії відеоігор. Буде досить складно її перевершити. Там багато комедії. Комедія до біса складна для гри. Драму зіграти легше. А за трейлером нова гра має трохи серйознішу атмосферу, ніж GTA 5. Здається, весь комізм і дивина будуть у другорядних персонажах. У грі буде більш похмурий відтінок, щось середнє між комейдіною GTA 5 та похмурою GTA 4.

Тобто, Нед Люк не вважає, що в GTA 6 зовсім не буде гумору. Просто він буде поза основним сюжетом гри. Актор також прокоментував Люсію:

Люсія крута. У трейлері вона має гарний вигляд. Дехто кричить, що Rockstar підлаштовується під тренди, але жінки-протагоністи вже були в минулих іграх GTA. У фінальній сцені пограбування вона перша вривається в магазин із пістолетом. Не знаю, чи вона головніша за Джейсона, чи це просто для краси.

Нагадаємо, що реліз GTA 6 заплановано на 2025 рік для PS5 і Xbox Series. Версія для ПК поки не анонсована.