GTA 5Новини

Користувачі дізналися альтернативні версії фіналу GTA 5

У початковому коді GTA 5 знайшли ще одну цікаву деталь – опис альтернативних фінальних місій, де Франкліну пропонувалося вбити Майкла або Тревора. Судячи з усього, спочатку смерті персонажів мали бути ще жорстокішими.

Тревор мав загинути після контакту з рідким азотом, а Майкла розрубувало гвинтом гелікоптера. Опису фіналу, де всі герої уціліли, немає. Поки незрозуміло, чи планували розробники хепі-енд з самого початку, чи його додали пізніше.

“Франклін вирішує вбити Тревора. Відбувається сутичка, Франклін починає переслідувати Тревора. Потім з’являється Майкл і штовхає авто Тревора у вантажівку з рідким азотом. Тревор замерзає, Майкл розбиває його дерев’яною дошкою. Франклін і Майкл прощаються”, – опис першої кінцівки.

“Франклін вирішує вбити Майкла. Вони зустрічаються за містом. Після короткої погоні з поїздами на шляху вони дістаються до електростанції. Майкл тікає, тоді як всі інші стріляють у Франкліна. Майкл досягає вершини вежі, Франклін слідує за ним нагору. Майкл перелазить через огорожу, борючись із Франкліном. Потім Франклін скидає Майкла на гвинт поліцейського гелікоптера”, – опис другої кінцівки.