GTA 6Новини

Офіційно: Rockstar Games покаже трейлер Grand Theft Auto 6 на початку грудня

Нещодавно з’явилася інформація про те, що Rockstar Games анонсує Grand Theft Auto 6 вже цього тижня. А за словами журналіста Bloomberg Джейсона Шраєра, компанія представить трейлер довгоочікуваної гри наступного місяця.

Через деякий час з’явився коментар з боку Rockstar Games, яка офіційно підтвердила інформацію інсайдера. Ймовірно, повноцінна презентація Grand Theft Auto VI відбудеться на церемонії The Game Awards 2023, запланованій на 7 грудня. Однак не виключено, що компанія опублікує трейлер у мережі на честь свого 25-річчя.

Наступного місяця Rockstar Games виповнюється 25 років. Завдяки неймовірній підтримці гравців по всьому світу у нас з’явилася можливість розробляти ігри, якими ми посправжньому захоплені, без вас нічого цього не було б, і ми вдячні всім вам за те, що ви розділили з нами цей шлях. У 1998 році компанія Rockstar Games була заснована з ідеєю, що відеоігри можуть стати настільки ж важливими видом культури, як і будь-який інший тип розваг. Ми сподіваємося, що створили ігри, які вам сподобаються, прагнучи стати частиною цієї еволюції. Ми дуже раді повідомити вам, що на початку грудня ми випустимо перший трейлер наступної Grand Theft Auto. У майбутньому ми багато років будемо ділитися з вами цим захопливим досвідом.

Із вдячністю, Сем Хаузер

Попередня частина серії вийшла у вересні 2013 року на PS3 і Xbox 360. Згодом Grand Theft Auto V портували на ПК та наступні покоління консолей.