GTA 6Чутки

Якою буде GTA 6? 10 ігрових механік, які можуть з’явитися у грі

У цій статті ми спробуємо уявити, якою буде GTA 6. Ви дізнаєтесь про 10 революційних ігрових механік, які можуть з’явитися у майбутній грі.

  1. У грі можна буде подорожувати між різними країнами. Наприклад, відвідувати Кубу чи Багамські Острови. Ви зможете подорожувати за межами основної мапи та відвідувати екзотичні й захопливі місця, занурюючись у різні культури та навколишнє середовище. Можна буде побачити райські пляжі, жваві міста і зіткнутися з унікальними проблемами на інших континентах.
  2. Щільність населення міст буде ще більшою. Ви зіткнетеся зі жвавими вулицями, на яких будуть затори й безліч пішоходів. Мегаполіси будуть жвавими, створюючи відчуття реалізму та автентичності. Ви зможете користуватися різними видами громадського транспорту, як-от поїзди, автобуси та метро. Щоб уникнути заторів, ремонтів доріг, перекриттів та інших змін довкілля, ви зможете обирати, яким шляхом дістатися до того чи іншого місця в місті.
  3. У грі буде представлена, мабуть, найреалістичніша дика природа. Ви зіткнетеся з безліччю тварин, опрацьованих до найдрібніших деталей. Від наземних ссавців і рептилій до птахів і водних видів флори та фауни. Усі рослини й тварини підлаштовуватимуться під навколишнє середовище, реагуватимуть на погоду, дії NPC і персонажа.
  4. У GTA 6 можна буде змінювати навколишнє середовище різними способами. Це означає, що ви зможете взаємодіяти з пейзажем, змінюючи елементи довкілля залежно від своїх дій, починаючи з руйнування споруд і будівель, закінчуючи маніпулюванням об’єктами та створенням барикад. У вас з’явиться свобода змінювати навколишнє середовище відповідно до своїх ігрових потреб і стратегій.
  5. У GTA 6 будуть присутні автономні транспортні засоби та електрокари зі штучним інтелектом. Ви зіткнетеся з автомобілями та іншими транспортними засобами, які можуть їздити без водія. Таке футуристичне доповнення привнесе в гру елементи сучасного світу. Транспортні засоби будуть слідувати за заздалегідь визначеними маршрутами та автономно взаємодіяти з навколишнім середовищем.
  6. Буде впроваджено систему крафту. В грі ви зможете збирати ресурси, комбінувати інгредієнти й створювати безліч корисних предметів. Система крафту дасть вам змогу розробляти та покращувати предмети відповідно до твоїх потреб: від нестандартної зброї до цілющих предметів і спеціальних пристроїв.
  7. Предмети в приміщенні відображатимуть життєдіяльність персонажів: від безладу в кімнаті, до перестановки меблів та інших об’єктів. Також буде доступна кастомізація персонажа, транспортних засобів та інтер’єрів приміщень.
  8. Економіка в GTA 6 буде складнішою. Це означає, що економічна система гри матиме більшу різноманітність факторів і впливів, які діють на ціни, попит і можливості для бізнесу. Крім того, ваші власні дії в грі можуть вплинути на економіку. Наприклад, ви зможете інвестувати в нерухомість, брати участь у фінансовому та криптовалютному ринку.
  9. Система розшуку і рівень інтелекту поліцейських будуть набагато більш просунутими. Тепер поліція запам’ятовуватиме номери вашого автомобіля та інші особливості, щоб відновити розшук. У перестрілках NPC допомагатимуть своїм пораненим товаришам, відтягуючи їх в укриття. Час реакції та приїзду поліції залежатиме від ступеня тяжкості злочину і дальності від поліцейської дільниці.
  10. Прямо в сюжетному режимі буде доступна система професії та кар’єрного зростання, яка дасть вам змогу обирати з безлічі професій.