GTA 6Чутки

Чутки: У GTA 6 копами буде керувати вдосконалений ШІ

Погоня від поліцейських у всіх частинах Grand Theft Auto була однією з головних візитних карток серії, і майбутня частина франшизи не стане винятком. Розробники гри добре знають про те, що гравці полюбляють порушувати закон, і тому готують значне покращення багатьох ігрових механік. Згідно з останніми чутками, в GTA 6 з’являться найрозумніші копи в історії ігор.

Цією інформацією поділився автор витоків під ніком foxygames_uk, який раніше вже розкривав деякі особливості GTA 6. Наскільки його інформація правдива, сказати складно, але він стверджує, що отримав відомості з надійних джерел. За даними інсайдера, у новій Grand Theft Auto буде реалізовано вдосконалений штучний інтелект для управління неігровими персонажами.

Його робота позначиться на всьому ігровому світі, але найбільше це вплине на роботу поліції. Під час погонь вони стануть набагато винахідливішими, а також запам’ятовуватимуть деякі звички геймерів. Навіть якщо ви втечете від погоні, ваші дані та дії все ще залишатимуться в їхній пам’яті, що зробить наступну погоню складнішою.

Розробка GTA 6 була офіційно підтверджена студією Rockstar, проте ніякої додаткової інформації про проєкт розробники не озвучували. За деякими даними, великий анонс гри може відбутися вже у вересні, коли GTA 5 відзначатиме своє 10-річчя.