GTA 6Новини

Директор Take-Two дав інтерв’ю, в якому ухилявся від запитань про реліз GTA 6

Директор Take-Two Штраус Зельник дав інтерв’ю телеканалу CNBC, в якому його багато разів запитували про дату виходу GTA 6. Керівник компанії звертав увагу на інші франшизи видавництва, аби раптом не розкрити інформацію про майбутню гру від Rockstar.

Ведуча Беккі Квік зазначила, що прогнозоване зростання виторгу у 2025 і 2026 році може бути пов’язане з виходом GTA 6. На що Штраус Зельник відповів: “Ми вже говорили, що працюємо над наступною частиною Grand Theft Auto, але Rockstar ще не оголосила дату виходу. Ми працюємо над цим величезним конвеєром. На ринок вийде 36 ігор, і ми, безумовно, покладаємо на них великі надії”.

Інтерв’юерка зазначила, що Take-Two завжди була консервативною в подібних прогнозах. Сильне зростання виторгу може викликати тільки дуже великий реліз. Глава компанії заперечив ведучій: “Насправді у нас є 14 франшиз, кожна з яких продалася тиражем понад п’ять мільйонів копій. Це такі ігри, як Red Dead, Borderlands, BioShock, Civilization і багато інших”.

Багато фанатів вирішили, що Зельник ухилявся від відповіді, а Take-Two готується до релізу GTA 6 саме у 2025 або 2026 році. Частина перерахованих главою компанії серій продалася великим тиражем, але жодна з них не спричиняла такого різкого зростання виторгу, навіть Red Dead Redemption. Крім того, франшиза GTA є найприбутковішою для Take-Two і справедливо очікувати зростання доходів саме від неї.