GTA 6Чутки

Акції компанії Take-Two зросли на 13 відсотків після натяку на реліз GTA 6

Компанія Take-Two, яка є видавцем ігор серії Grand Theft Auto, натякнула на швидкий вихід нової частини гри. Про це повідомляє видання Insider.

У повідомленні американської корпорації, опублікованому під час фінансового звіту, зазначалося, що у 2025 фінансовому році компанія випустить безліч нових ігор.

Вони встановлять нові стандарти якості та успіху і дадуть нам змогу забезпечити чисті замовлення на суму понад 8 мільярдів доларів, – зазначили представники Take-Two.

За словами фахівців медіа Insider, 2025-й фінансовий рік починається у 2024 році. Таким чином, можна припустити, що наступного року творці серії GTA можуть випустити нову частину франшизи.

Після повідомлення Take-Two акції компанії зросли на 13 відсотків – до 138 доларів за штуку. За словами аналітиків JPMorgan, вони практично не сумніваються, що однією з нових ігор буде GTA 6, яку випустить студія Rockstar Games.

Раніше глава компанії Take-Two Штраус Зельник передбачив вихід нового покоління ігрових консолей. За словами Зельника, Sony і Microsoft представлять нові версії консолей, які, за словами топменеджера, не матимуть великого впливу на ігровий бізнес.