GTA: Vice CityВідео

Як твої батьки грали в GTA…

Елрой з YouTube-каналу Names Elroy поділився ностальгічними спогадами зі свого дитинства. Для цього він запустив GTA Vice City на старому телевізорі й розповів свою історію знайомства із грою. Переклад історії Елроя можна знайти нижче під відео.

Привіт усім! Мене звати Елрой, і сьогодні я хочу перенести вас у початок 2000-х, коли відеоігри тільки починали набирати обертів. Зокрема, ми повернемося до однієї з класичних ігор тієї епохи – Grand Theft Auto: Vice City.

Поки я записую відео, я граю у Vice City на старому телевізорі, якому вже більше ніж 20 років. Я знаю, що це звучить божевільно, але дозвольте мені пояснити. Мій батько перед тим, як піти від нас, залишив на горищі купу відеоігор і старих консолей, серед яких була і копія Vice City. Дивно думати, що навіть через стільки років я все ще маю доступ до цієї гри.

Гра в цю гру повернула мені стільки спогадів з дитинства. Я пам’ятаю, як вперше зіграв у неї у 2002 році. Це була революційна гра, яка вразила всіх. Ігровий процес гри у відкритому світі та сюжетна лінія, що розгортається у Майамі 80-х років, зробили її обов’язковою грою для всіх геймерів. Я пам’ятаю, як щоп’ятниці ввечері ми грали у Vice City цілу ніч.

Коли я знову граю в цю гру, я не можу не помітити, наскільки вона відрізняється від сучасних ігор. Одна річ, яка мене вразила, – це відсутність врахування законів фізики чи будь-яких законів, якщо вже на те пішло. Машини в цій грі здаються невразливими для будь-яких перешкод, і ви можете проходити крізь стіни так, ніби їх там не було.

Але найбільше мені не вистачає чіт-кодів. У мене був аркуш паперу, на якому були записані всі чіт-коди, і я завжди носив його з собою, навіть до школи. Це був такий захопловий час, аби бути геймером, і Vice City був на передовій цієї революції.

Коли я знову граю в цю гру, я розумію, як мені не вистачає ностальгії, яку дарувала нам Vice City. Сьогодні рідко можна знайти гру, яка може викликати ті ж емоції, що й Vice City, коли ми були молодими. Я сумую за тими часами, коли ігри були простими, але при цьому забезпечували повне занурення.

Насамкінець, я радий, що мені довелося пережити золотий вік ігор у середині 2000-х і до 2010 року. Дивно, як гра в стару гру на старому телевізорі може викликати стільки емоцій і спогадів. Сподіваюся, це відео допомогло вам здійснити подорож у минуле і нагадало про те, якими цікавими були відеоігри раніше.