GTA: The Definitive EditionНовини

Розробники GTA The Trilogy більше не займаються проєктом

Grove Street Games більше не є розробником Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. На це натякає повідомлення генерального директора студії Томаса Вільямсона.

Розробник виклав у соцмережі LinkedIn пост, де розповів про роботу студії над оновленою ARK: Survival Evolved для Nintendo Switch. За його словами, команда Grove Street Games змогла перейти до роботи над грою у повному складі тільки у квітні. Хоча перевидання вже вийшло, студія продовжує займатися підтримкою проєкту і називає його чудовим досвідом, який дав змогу оцінити, на що здатна Switch у 2022 році.

Вільямсона додав, що частина студії зможе працювати над новими проєктами з наступного року, а інша команда сфокусується на ARK 2. Він також каже, що Grove Street Games зацікавлена в нових партнерствах і завжди будує плани на майбутнє, закликавши потенційних видавців вийти на зв’язок із ним, якщо їм цікава співпраця.

Вільямсон при цьому ніяк не згадав у своєму зверненні GTA The Trilogy, за розробку якої відповідала його студія. Судячи з усього, Grove Street Games більше не має стосунку до цього проєкту, хоча для трилогії час від часу продовжують виходити патчі та все ще планується мобільний реліз. Також, за чутками, ремастер скоро має вийти на Steam. Можливо, що Rockstar знайшла нову студію або займається підтримкою The Trilogy сама.