GTA: The Definitive EditionНовини

Оновлена версія GTA: The Trilogy отримала патч на ПК та консолях

Компанія Rockstar Games раптово випустила патч для Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Варто додати, що оновлення отримала кожна гра колекції.

У налаштуваннях графіки з’явилася опція з ефектом розмиття (Motion Blur), а ще авторами була трохи змінена анімація вибору зброї. Крім того, передбачається, що патч має виправити різні технічні труднощі та баги.

Розмір оновлення залежить від платформи, наприклад на ПК це 18,53 ГБ для San Andreas, 8,96 ГБ для Vice City і 4,23 ГБ для GTA III. На консолях Xbox і PlayStation розмір оновлення складає близько 400-500 МБ.

Така різниця в розмірі патча на ПК викликана тим, що користувачам фактично потрібно заново завантажувати кожну гру – подібне відбувалося і з попередніми оновленнями.

Багатьох здивував раптовий реліз, оскільки трилогія ще з березня не отримувала жодних патчів – деякі користувачі взагалі почали думати, що Rockstar просто вирішили забути про цей проєкт.

Нагадаємо, що реліз GTA: The Trilogy на мобільних пристроях заплановано на 2023 фінансовий рік, а Vice City нещодавно увійшла до передплати PS Plus.