GTA 5Відео

Гравець пройшов GTA 5 з мінімальною кількістю вбивств. На це пішло понад три роки

Під час проходження сюжетної лінії GTA V геймерам потрібно здійснити декілька сотень вбивств. Чого ще можна очікувати від гри про вуличні банди, пограбування та наркотики? Проте DarkViperAU поставив собі за мету дійти до фінальних титрів гри з мінімальною кількістю вбивств.

На перший погляд, завдання може здатися простим, однак спроби це реалізувати зайняли в ентузіаста три роки. Свій перший пацифістський забіг DarkViperAU почав ще у 2019 році. Ймовірно, блогер і сам не здогадувався, що для виконання завдання потрібно відзняти понад 1000 годин матеріалу і випустити на цю тему 27 роликів.

Гравець вбивав тільки обов’язкових для просування за сюжетом персонажів, а усунення інших супротивників залишав напарникам. У деяких місіях доводилося вдаватися до стелсу, аби зменшити кількість жертв. Для проходження GTA 5 цим способом потрібно величезне терпіння і посидючість.

Загалом гравець вбив 96 осіб: 66 за допомогою зброї ближнього бою, а тих, що залишилися, – застрелив. Найбільше крові на руках у Тревора, а найбільш гуманним виявився Франклін.