GTA 6Чутки

Чутки: Rockstar витратила понад два мільярди доларів на розробку GTA 6

Згідно з останніми чутками, майбутня частина Grand Theft Auto може стати найдорожчою грою в серії. Хакер, відомий, як “teapotuberhacker” спілкувався з іншими хакерами стосовно вкрадених даних у Rockstar Games. У своїх повідомленнях хакер стверджував, що компанія Rockstar вже витратила понад два мільярди доларів на GTA 6.

Це неймовірно високий бюджет для будь-якого розважального продукту і, таким чином, Grand Theft Auto 6 стане найдорожчою відеогрою в історії. Однак ця інформація неофіційна, і її не слід сприймати як стовідсотковий факт.

Але якщо ця цифра справжня, то вона відображає весь бюджет гри, включно з: багаторічними витратами на розробку (за чутками, GTA 6 перебуває на ранніх стадіях планування з 2014 року); маркетинговими та рекламними угодами, які можуть бути дорогими; усіма витратами на видання та розповсюдження фізичних і цифрових носіїв; будь-яким контентом після запуску, включно з доповненнями та сюжетними DLC; а також прибутковою онлайн-складовою.

Останній пункт витрат може виявитися досить дорогим, якщо Rockstar Games має намір використовувати GTA Online для об’єднання GTA 5 і GTA 6, подібно до того, як Warzone об’єднує декілька основних ігор Call of Duty.