GTA 6Чутки

У GTA 6 з’явиться більше можливостей для побудови романтичних стосунків

GTA 6 є однією з найочікуваніших ігор останніх років, тому чутки про цю гру з’являються ледь не щодня. Нещодавно в мережі з’явилася нова інформація про розробку довгоочікуваного проєкту. Чутки кажуть, що герої нової частини серії зможуть перебувати в романтичних стосунках. У гравців буде безліч варіантів для побудови взаємозв’язків із різними героями, включно як із любовними, так і сексуальними контактами.

Анонімний інсайдер також додав, що розробники таки залишать у GTA 6 повій, навіть попри чутки про те, що гра буде менш дорослою, ніж попередні ігри франшизи. За словами інсайдера, який поділився новинами про GTA 6, проституція і право гравця самостійно обирати, з ким саме йому варто вступити в ті чи інші стосунки, є важливими аспектами, які враховуються авторами в процесі створення гри.

Крім того, стали відомі й інші подробиці майбутньої гри від Rockstar Games. Зокрема, повідомляється, що GTA 6 значно перевершуватиме RDR 2 у графічному плані.

Варто зазначити, що всі вищевказані чутки є інформацією, яку опублікував анонімний інсайдер. Ці факти не були підтверджені компанією Rockstar Games.