GTA 6Чутки

Підліток, відповідальний за витік GTA 6, не визнає себе винним

Минулий тиждень став історичним моментом для всієї ігрової індустрії. 17-річний підліток отримав доступ до внутрішньої файлової системи Rockstar й викрав близько 90 відео та безліч скріншотів Grand Theft Auto 6. Також до його рук потрапив початковий код Grand Theft Auto V, який, цілком можливо, вже був переданий третім особам.

Поліція повідомила, що підлітку було пред’явлено звинувачення і затримано за двома пунктами закону про зловживання комп’ютерною технікою та за порушення умов звільнення під заставу. За даними журналіста Метью Кіза, арешт нібито був пов’язаний з витоком даних з Rockstar Games і Uber. Варто додати, що це також підтверджують й інші джерела.

Оскільки справа триває, останнє слухання відбулося в суботу, 24 вересня 2022 року.

Співробітники Eurogamer попросили коментар поліції, аби дізнатися чи визнав себе винним обвинувачений. 17-річний підліток визнав себе невинним за двома пунктами звинувачень за законом про зловживання комп’ютерною технікою, однак хлопчина визнав себе винним у порушенні умов звільнення під заставу. Поліція оголосила, що підліток залишатиметься в центрі утримання під вартою для неповнолітніх до наступного судового засідання.