GTA 6Чутки

Можливий скріншот GTA 6

Можливий скріншот GTA 6

На сайті Reddit було опубліковано можливий скріншот GTA 6. Хоча, по суті, це просто нечітке розмите фото монітора в темному приміщенні. Автор стверджує, що це скріншот альфа-версії GTA 6. Після ретельного вивчення вказаного зображення користувачі Reddit помітили кілька цікавих речей.

У лівому нижньому кутку знаходиться міні-карта з індикаторами здоров’я, броні тощо. Цей інтерфейс користувача нагадує комбінацію Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 та GTA 4. Це узгоджується з чутками про те, що розробники GTA 6 використовують тимчасовий круглий радар, як у GTA 4.

Праворуч від міні-карти помітно значок дискети. Останні чутки стверджували, що події GTA 6 розгортатимуться в 1980-х у Вайс-Сіті. У ті часи для зберігання даних використовувались дискети.

На скріншоті зображено пасажирський авіалайнер. На міні-карті можна побачити шкалу висоти, яка також була в GTA 5, коли гравець сидів за штурвалом літака. На фоні, а також на самому літаку є логотипи різних авіакомпаній. Такі ж авіакомпанії зустрічалися в GTA: Vice City Stories, GTA 4 і навіть GTA 5 (наприклад, FlyUS).

У лівому верхньому кутку міститься технічна інформація — частота кадрів, використання оперативної пам’яті й процесора та деякі графічні налаштування.

Звісно, це може бути фотошопним фейком. Але, з іншого боку, все виглядає правдоподібно.

Джерело