GTA 6Чутки

Шраєр: “GTA 6 у Вайс-Сіті, одним із персонажів буде жінка”

Розробка Grand Theft Auto VI йде повільніше, ніж очікували нетерплячі фанати й навіть деякі розробники. Навіть попри те, що, за словами багатьох рокстарівців, моральний дух у компанії вищий, ніж будь-коли в історії компанії.У грі вперше з’явиться головна героїня. Це буде латиноамериканка зі складним характером та постійними проблемами із законом. Інсайдери кажуть, що гра вийде десь у 2024 фінансовому році Take-Two, який триває з квітня 2023 до березня 2024 року. Проте деякі розробники налаштовані скептично.

Гра знаходиться у розробці у тій чи іншій формі з 2014 року. Люди, опитані для цієї статті, сказали, що вони не знають будь-якої точної дати випуску й очікують, що гра вийде як мінімум через два роки. Раніше цього року група дизайнерів звільнилася з единбурзького офісу Rockstar, сказавши колегам, що їх нудить від відсутності прогресу.

Початкові плани гри під кодовою назвою Project Americas полягали в тому, щоб вона була більшою, ніж будь-яка попередня Grand Theft Auto. За словами людей, знайомих із планами, ранні проєкти передбачали включення територій на зразок великих ділянок Північної та Південної Америки.

Нова карта гри тепер орієнтована на вигадану версію Маямі та його околиць. План Rockstar полягає в тому, щоб постійно оновлювати гру з плином часу, додаючи нові місії та міста.