Red Dead Redemption 2

Новий мод для Red Dead Redemption 2 додає динамічні пори року

Швидше за все ми вже не побачимо ніяких значних апдейтів Red Dead Redemption 2 від Rockstar, тому що студія зосередила майже всі свої сили на наступній грі — GTA 6. Однак це не означає, що RDR2 померла, оскільки спільнота модерів продовжує активну підтримку і випускає цікаві моди.

Один з нових – Dynamic Seasons від Bolmin. Цей мод додає до Red Dead Redemption 2 динамічну зміну пори року, про що фанати просили ще з релізу у 2018 році.

Після встановлення мода, кожні 10 годин проведених у грі, погода та оточення змінюватиметься на наступний сезон, що не тільки змінить візуал, а й впливатиме на ігровий процес, оскільки Артуру доведеться одягатися відповідно до температури.

Взимку будуть снігові бурі та короткі дні. Майже вся територія карти буде вкрита снігом, а для прогулянок картою потрібен теплий одяг. Восени будуть приємні оранжево-червоні кольори, навесні яскраві та насичені зелені барви. Літо буде типовим – просто у грі, але частота гроз та дощів збільшиться.

При зміні сезону у грі випливатиме повідомлення. За бажанням тривалість сезонів можна змінити. Зважаючи на те, що середня тривалість проходження становить від 60 до 80 годин, можна виставити від 15 до 20 годин, щоб за весь час гри відчути всі сезони повною мірою.

Завантажити Dynamic Seasons можна тут.