GTA 5Новини

Інсайдер розповів подробиці щодо великого оновлення GTA Online

Компанія Rockstar, схоже, готується до досить великого оновлення GTA Online, можливо вже цього місяця. У цьому оновленні з’явиться більше місця для авто, нова зброя і, що найцікавіше, можливість виїхати за межі штату Сан-Андреас.

Це стверджує надійне джерело інсайдера alloc8or. Він поділився на GTAForums низкою деталей, які ми зможемо побачити в новому оновленні. За словами alloc8or, “деякі люди також натякають на події за межами Сан-Андреасу”. Щодо того, що це можуть бути за події, інсайдер залишив на розсуд гравців GTA Online. Як інші нові елементи, які з’являться в наступному оновленні гри, він назвав слоти для 26 транспортних засобів, стрибки з парашутом і два нові види зброї, одним з яких буде тактична гвинтівка.

На закінчення Alloc8or зазначає, що інформація була ліниво позначена Rockstar як “DLC 1 2022”. Це ще один доказ того, що оновлення буде більше, ніж звичайне оновлення GTA Online, а також може бути індикатором того, що це буде перше з кількох оновлень DLC цього року. Що стосується того, коли може з’явитись це оновлення, Rockstar нещодавно продовжила щотижневу подію GTA Online на тему Diamond Casino до 26 липня. Можливо, цю дату варто позначити у своєму календарі.

Тепер можна почати робити припущення про те, що це буде за захід за межами Сан-Андреаса. Найімовірнішим сценарієм є Кайо Періко. Новий острів був доданий до GTA Online у ​​2020 році за допомогою досить великого оновлення. Однак досі гравці могли відвідати нове місце лише для того, щоб взяти участь у пограбуванні.

Зрозуміло, все вищесказане поки що слід сприймати критично. Незалежно від того, наскільки надійним є джерело, витоки іноді можуть бути неточними через те, що ідеї можуть бути змінені, а іноді й повністю відкинуті. Незалежно від того, що буде включено до наступного оновлення GTA Online, гравці Red Dead Online будуть неймовірно заздрити. Цього тижня гравці влаштували похорон гри після того, як Rockstar підтвердила, що вона більше не отримає масштабні оновлення контенту.