Новини сайту

Оновлена GTA 5 зазнала шквалу критики

Вперше випущена у 2013 році, Grand Theft Auto 5 отримала широке визнання критиків і швидко стала однією з найпопулярніших відеоігор всіх часів. Приблизно через рік Rockstar Games перевидала Grand Theft Auto 5 для консолей PS4 і Xbox One, внісши деякі помітні покращення в гру та покращивши графіку. Але минуло майже десять років з моменту першого запуску Grand Theft Auto 5, тому зрозуміло, що фанати турбуються про GTA 6.

Попри це, Rockstar Games вирішила знову перевипустити Grand Theft Auto 5, цього разу для консолей PlayStation 5 і Xbox Series X.

Коли версії Grand Theft Auto 5 для PS5 і Xbox Series X, нарешті, були запущені, швидко стало очевидно, що вони в основному такі ж, як і раніше, але з кращою продуктивністю та часом завантаження. Це не сподобалося спільноті, оскільки версії гри для PS5 і Xbox Series X зазнали шквалу критики.

На цей час версія Grand Theft Auto 5 для PS5 має користувацький рейтинг 2,8, а версія для Xbox Series X – 3,0. Майже всі негативні відгуки – це 0 та 1, зі скаргами на те, що GTA 5 нового покоління не додає достатньої кількості нового контенту та що ціна на неї завищена.