GTA 6Новини

Голова Take-Two розповів про розробку GTA 6 та успіхи GTA: The Trilogy

Голова Take-Two розповів виданню gamesindustry про продажі ігор у жовтні-грудні 2021 року. Компанія показала хороші результати та вийшла на зростання показників наприкінці минулого року. Особливу увагу Штраус Зельник приділив скандальному ремайстру GTA: The Trilogy. В інтерв’ю голова компанії заявив, що трилогія перевершила всі очікування і її ще доопрацьовуватимуть.

У нас безперечно були деякі проблеми з якістю. Але ми працюємо над оновленнями. І ми завжди прагнемо випускати лише найякісніші проєкти. Якщо ми знизимо планку, це дуже нас розчарує. Ми справді зазнали невдачі в цьому випадку. І ми почали все виправляти, і тому щасливі, що все почало вирішуватися. Є над чим попрацювати.

Президент Take-Two, Штраус Зельник

Нагадаємо, що для трилогії вийшло лише два великі патчі, які так і не виправили багато помилок.

Також голова Take-Two згадав і про створення GTA 6, про розробку якої Rockstar Games уперше повідомила минулого тижня.

Я захоплений тим, що Rockstar працює над наступною частиною Grand Theft Auto. Я не сумніваюся, що вона буде просто чудовою, і є всі підстави вважати, що решта GTA також продовжать приносити прибуток.

Президент Take-Two, Штраус Зельник

Take-Two у фінансових звітах не розповіла, скільки копій GTA: The Trilogy вдалося продати за цей період, але відзначила її результати, розмістивши разом із найкомерційнішими успішними проєктами: GTA 5, GTA Online, RDR 2 та NBA 2K22.