GTA 5Новини

Подробиці оновлення GTA Online: The Contract — нова радіостанція та багато хіп-хопу

Подробиці оновлення GTA Online: The Contract — нова радіостанція та багато хіп-хопу

У пресрелізі Rockstar Games повідомила нові деталі оновлення The Contract для GTA Online. У грі з’явиться нова музика та радіостанція MOTOMAMI Los Santos. На станції гратимуть треки від Керолайн Полачек до Дедді Янкі, El Alfa, Mr. Fingers та Aventura. У грі презентують перший сингл із нового альбому Розалії MOTOMAMI, а також її трек LA FAMA за участю The Weeknd, музику під авторством Арки. Ексклюзивну композицію для гри також записав і Bad Gyal.

На Radio Los Santos додадуть музику Hit-Boy, Фредді Гібса за участю Pusha T, Тії Корін та Кенні Бітса, Rich The Kid, Offset, Mozzy за участю YG, плюс на вас чекає нова музика від Saweetie, Future, Tyler, the Creator, Kodak Black та інших. Особливими гостями Big Boy у студії також стануть Майк Дін та Скулбой Кю.

На Radio Los Santos можна буде почути треки Nez. Це сингл Let’s Get It, прем’єра якого відбудеться у грі, You Wanna та Freaks (за участю Moodymann та Gangsta Boo). Альбом спродюсований особистим лейблом Rockstar Games.

На хвилях West Coast Classic діджей Пух запустить серію передач Dre Day. У них виконавець розбере його хіти та розповість про роботу Dr. Dre з такими зірками, як 2Pac, Snoop Dogg, Мері Джей Блайдж, Blackstreet, Ice Cube, Nas та Jay-Z. На радіо ми почуємо їхні коментарі.

Музикант Dam Funk представить трекліст із класикою G-Funk.