GTA 5Новини

Дата-майнер: Rockstar Games готує GTA Online до зимового оновлення, заробити в грі стало складніше

Дата-майнер: Rockstar Games готує GTA Online до зимового оновлення, заробити в грі стало складніше

Відомий дата-майнер TezFunz2 знайшов зміни в файлах GTA Online. Rockstar Games внесли їх разом з новим автомобілем. Компанія внесла зміни, але не повідомила про них гравцям. Нові файли гри говорять про те, що розробники вже почали готувати ґрунт для великого зимового оновлення.

Зміни торкнулися насамперед Кайо-Періко. Пройти його й отримати легкі гроші стало важче. Патруль маєтку Ель-Рубіо отримав нове спорядження: бронежилети та стаціонарний кулемет. Також розробники GTA Online позбавили гру від декількох ґлітчів на острові Кайо-Періко.

Підписників дата-Майнера здивували зміни, пов’язані з пограбуванням Кайо-Періко. Ймовірно, розробники хочуть ускладнити отримання віртуальних грошей, щоб гравці більше часу витрачали на гру і купували ігрову валюту за реальні гроші. Також існує думка, що острів Кайо-Періко стане центральним місцем дії в зимовому оновленні. Можливо, на ньому будуть доступні нові завдання, а пальми покриє сніг.

Ще TezFunz2 знайшов в грі приховані файли, які можуть розширити функціонал нічних клубів. Ймовірно, в зимовому оновленні компанія продовжить додавати в гру треки, записані на власному лейблі і розвивати клубну культуру.