GTA 5Новини

Оновлення GTA Online Los Santos Tuners вже доступне

Оновлення GTA Online Los Santos Tuners вже доступне

Зустрічайтеся з друзями в автоклубі ЛЗ, беріть участь в нових перегонах, виконуйте замовлення на пограбування і не тільки.

Підпільна автосцена готується захопити вулиці в оновленні «Тюнінг в Лос-Сантосі». Цього разу розробники підготували для фанатів GTA Online купу пригод, які почнуться в автоклубі ЛЗ. Це нове місце для тусовок, де можна провести час з друзями-автолюбителями, похизуватися прокачаним транспортом з особистої колекції, випробувати нові автомобілі на окремій тестовій трасі та поспостерігати в реальному часі за тим, як інші гравці встановлюють модифікації. Крім того, на вас чекають 10 абсолютно нових машин з безліччю модифікацій в певних стилях, а також новий бізнес – автомайстерня, 6 замовлень на масштабні пограбування, нові перегони, цілий ряд різноманітних поліпшень і багато іншого.

Автоклуб ЛЗ розташований на території старого складу в Сайпрес-Флетс, а керує ним Мімі. Всього лише за 50.000 доларів ви зможете стати його членом – і отримаєте доступ до сотень рівнів з новим одягом, новими варіантами перегонів, новими колесами й розмальовками для кузова, а також вигідними цінами спеціально для членів клубу. Крім того, в клубі ви зможете познайомитися з тими, хто допоможе вам виконувати фінальні частини замовлень. Також вам відкриється тестова траса, на якій ви зможете перевірити свій транспорт або будь-який з трьох доступних тестових автомобілів.

Оновлення GTA Online Los Santos Tuners вже доступне

На початку «Тюнінгу в Лос-Сантосі» це будуть Karin Calico GTF, Annis Euros, а також Pfister Comet S2, який почне продаватися в Legendary Motorsport тільки з наступного тижня. Члени клубу можуть змагатися в шести нових режимах перегонів, а в клубній автомайстерні ви можете або самі модифікувати свою машину, або дивитися, як інші гравці прокачують свої. До ваших послуг відкритий магазин для членів клубу, а за щотижневі випробування ви отримуєте шанс виграти преміальний транспорт, який красується на рампі Vapid Slamtruck.

Оновлення GTA Online Los Santos Tuners вже доступне

Щотижня в автоклубі ЛЗ ви зможете випробувати свої навички гонщика та характеристики обраного транспорту. Для цього вирушайте на тестову трасу і перевірте на міцність будь-який з трьох тестових автомобілів, а також візьміть участь в преміальних випробуваннях, щоб виграти автомобіль з закритої колекції.