GTA 5Новини

У GTA Online розгорнулася війна прибульців

На вулицях Лос-Сантоса почалася справжня війна. І цього разу це не Гроув-стріт та Баллас, а гості з далекого космосу! Щоправда у ролі прибульців виступають самі гравці, які вдягаються в костюми певного кольору. Вони пересуваються на фургонах та шукають учасників ворожих груп, які носять інший колір.

У GTA Online розгорнулася війна прибульців

Важко сказати, з чого почався цей конфлікт. Якщо вірити Reddit, усе почалося із зелених прибульців, які нападали на звичайних гравців GTA Online. На захист їм прийшли прибульці фіолетового кольору, і ось тут почалися справжні бойові дії!

Після цього сформувалися інші групи – білі костюми та агенти ФБР, які хочуть очистити вулиці Сан-Андреаса від вторгнення іншопланетян.

У GTA Online розгорнулася війна прибульців

Іноді вороги вступають в коаліцію, щоб поквитатися зі спільними недругами. Наприклад, зелені та фіолетові раптом об’єдналися проти команди червоних. Кожен гравець GTA Online сам може вибрати свій колір, тому довіряти таким угрупуванням не можна.

Після появи Red Dead Redemption 2 та з початку карантину GTA Online стала отримувати менше оновлень. Тому гравці вибрали такий дивний шлях, щоб розважитися.