GTA 4Інформація

Плюси на мінуси оновленої GTA IV

Плюси на мінуси оновленої GTA IV

В цій статті ми оглянемо список плюсів та мінусів оновленої версії GTA IV. Дізнайтеся, що змінилося у грі.

Плюси

GTA IV об’єдналася з епізодами

GTA IV об’єдналася з доповненнями Episodes from Liberty City. Тепер після старту гри ви можете обрати у що хочете зіграти. Також є можливість швидкого переключення між основною грою на епізодами. Перехід займає близько 30 секунд.

Нова система досягнень

В Steam з’явилася система досягнень для нової версії GTA IV. Також в грі можна відслідковувати глобальну статистику та побачити скільки часу було витрачено на проходження місій.

Плюси на мінуси оновленої GTA IV

Оптимізація

Нарешті ПК-гравці дочекалися оптимізації GTA IV! Тепер гра працює набагато плавніше та стабільніше, ніж раніше. Шкода, що Rockstar не зробили цього 10 років назад.

Гра займає менше місця на диску

Гра стала займати набагато менше місця на диску. Відтепер її розмір складає 21.8 гігабайт.

Збереження у хмарі

Відтепер файли збереження ігрового прогресу зберігаються на серверах Rockstar. Ви можете перейти на інший комп’ютер або операційну систему не втративши прогрес.

Активація дискової версії у Rockstar Games Launcher

Ви можете активувати дискову версію та отримати цифрову копію у Rockstar Games Launcher. Навіть якщо ключ був вже активований у сервісі Live.

Мінуси
Плюси на мінуси оновленої GTA IV

В грі зник мультиплеєр

Можете забути про багатокористувацький режим у GTA IV чи Episodes of Liberty City. Його назавжди вирізали з гри. Це пов’язано з тим, що сервіс, на якому працював мутильтиплеєр закрився.

Радіо

З радіостанцій зникло багато старих пісень, включаючи “Дикі танці” від Руслани. А нова музика лише наводить сум на відданих прихильників GTA IV.

Гра запускається довше

Через роботу Rockstar Games Launcher гра стала запускатися довше.