GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Тоні (Частина п’ята)

Леді за півціни

TBoGT - Місії Тоні (Частина п'ята)

TBoGT - Місії Тоні (Частина п'ята)

На початку місії нам показують веселого Романа та його друзяку Брюсі, яких чомусь сьогодні вирішили не пустити у клуб. На щастя для хлопців у справу втрутився Луїз і це маленьке непорозуміння вирішили. У момент коли відлучився Роман, Брюсі подякував Луїзу за те, що він поставив на місце його брата Морі, і вже за мить Луїз пожалкував, що дозволив Брюсі пройти до клубу. Адже той чомусь поліз до нього цілуватися. Брюсі списав це на те, що вирішив перевірити сексуальну орієнтацію Луїза. Ситуацію розрядив Тоні, який раптово підійшов до Луїза і сказав, що на них чекають термінові справи. Сідай у машину Тоні та їдь до позначеного місця. Тобі потрібно прибути на Пірс 45. На місці сідай у човен та вирушай до місця, де відбудеться обмін діамантів, які вкрав Луїз, на життя та здоров’я Грейсі. Обмін пройде гладко, але після нього у справу влізуть люди Булгарина. Вам доведеться тікати по воді. Спочатку вбий бандита, що стрибнув на ваш човен. Тобі буде заважати Грейсі, але нічого страшного, адже зовсім скоро Луїз не витримає і дасть їй добрячого ляпаса, щоб та втратила свідомість. Тепер залишиться доставити Тоні і Грейсі до Пірсу 45, щоб успішно закінчити місію.

Винагорода: 5000 доларів

GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Тоні (Частина четверта)

Не так швидко

TBoGT - Місії Тоні (Частина четверта)

Біля клубу Луїз зустрічає Троя, який захоплений ідеєю потрапити у нове реаліті-шоу, де він може стати головним героєм. Луїз не розділяє ентузіазм свого працівника і заходить до клубу. Там він зустрічає п’яного Тоні, який починає розповідати про те, як добре живеться гей-спільноті у наш час, і як погано було у його молоді роки. Після цього він переходить до справи. Тоні пропонує “придбати” діаманти, які будуть продавати у музеї, зі знижкою у сто відсотків. Луїзу ця ідея подобається, тому він вирушає на справу. Спочатку Луїз зателефонує Юсуфу і попросить його гелікоптер. Вирушай до позначеного місця, сідай у повітряний транспорт і лети до музею. Спустись трохи вниз і знайди маркер. Після закінчення кат-сцени, де Луїз дасть жару, підіймайся по драбині на дах. Тепер сідай у свою пташку та знищ поліцейські гелікоптери. Приземлись на позначеному місці, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Тоні (Частина четверта)

Винагорода: 4000 доларів

Ніч леді

TBoGT - Місії Тоні (Частина четверта)

Луїз приходить до Тоні, який панікує через те, що зникла Грейсі. Зовсім не через те, що він справді про неї турбується. Справжня причина в тому, що її тато може повісити на нього та Луїза всю відповідальність. Приймати рішення в таких ситуаціях потрібно швидко, тому Луїз і Тоні вирішують прослідкувати за Пекі МакРері, адже є інформація, що він замішаний у цій справі. Сідай в машину і вирушай до гелікоптерного майданчика. Лети до позначеного місця. Вирушай за його машиною. Можеш переключитися на спеціальну камеру, яка дозволяє слідкувати за потрібним тобі об’єктом. Машина яскраво-червоного кольору, тому загубити її буде важко. Найскладніше — це коли Пекі заїде у підводний тунель, тоді Луїзу доведеться повернутися приблизно до того місця, де він брав сам гелікоптер. Вирушай за ірландцем. Далі ціль заїде на парковку, почекай його у повітрі. Тепер прослідкуй за тим, куди він вирушить. Залишиться лише повернути гелікоптер у позначене місце.

TBoGT - Місії Тоні (Частина четверта)

Винагорода: 4500 доларів