GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Морі

Кіббутц номер один

TBoGT - Місії Морі

Луїс приходить у квартиру Брюсі, щоб зустрітися з його братом Морі, якому Тоні заборгував гроші. Виявиться, що Морі — це неприємна людина з комплексом неповноцінності через свій малий зріст. Але, оскільки, борг ви сплатити не можете, тому на нього треба буде попрацювати. Вирушай до порту разом із Морі. Сьогодні він хоче забрати бізнес у своїх колишніх партнерів. На місці буде багато бандитів, тому приготуйся добре постріляти. Не забувай використовувати гранати та укриття. Заїдь на маркер та пройди в порт. Зачисти територію від ворогів. Деякі з них будуть ховатися у будинку, що знаходиться ліворуч. Особливо остерігайся чувака з гранатометом, що засів на третьому поверсі. Далі сідай у човен та розберися з трьома ворожими човнами. Для цього у Морі знайдуться спеціальні бомби. Висади Морі у позначеному місці, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Морі

Винагорода: 500 доларів

Це тобі не шашки

TBoGT - Місії Морі

Місія починається з того, що Морі виграє у Брюсі партію у шахи. Брюсі це доводить до сліз. На цьому заставка закінчується. Вирушай до гелікоптерного майданчика. По дорозі Морі запропонує Луїзу угоду. Він готовий буде пробачити тобі і Тоні борг у випадку, якщо ти виграєш спортивне змагання, яке він організовує, і в якому сам прийме участь. Змагання буде складатися із перегонів на різних видах транспорту. Все починається з парашутів. Падай униз і відкрий парашут трохи раніше, ніж ти будеш на рівні Статуї Щастя. Не прогав момент, бо якщо затягнеш, то можна розбитися. Приземлися біля пірсу та сідай у позначений човен. Пливи вслід за маркерами. Жодних труднощів тут не буде, хоча намагайся плавно входити у повороти і нічого не зачепити. Залиши човен біля берегу і сідай у позначену машину. Прямуй за маркерами. На прямій дистанції можеш використовувати нітро, воно значно пришвидшить твою машину. Але не використовуй його на поворотах. Приїдь першим, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Морі

Винагорода: 1500 доларів

Номер 3

TBoGT - Місії Морі

Нарешті сталося те, на що чекав Луїз. Сьогодні Морі дає останнє завдання і назавжди зникає з його життя. Як завжди місія почнеться з того, що Морі принижує свого молодшого брата Брюсі. Вирушай до позначеного місця. Нажми на кнопку, щоб опустити машину для Брюсі. Зачекай поки той від’їде з платформи і опусти машину для себе. Сядь в неї та вирушай за братами Кіббутц. Ти маєш не відставати від Морі. Головне — не прогав момент, коли треба буде перестрибнути на баржу. Користуйся естакадами для того, щоб перестрибувати на платформи. Місія закінчиться, як тільки ти впадеш на останню платформу. Після цього Морі пробачить борг Луїзу і тобі залишиться подивитися на смішну заставку, де Брюсі наважиться вдарити брата. Що з цього вийде — дивись сам.

TBoGT - Місії Морі

Винагорода: 1500 доларів