GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Тоні (Частина друга)

Китайська страва

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

У клубі Луїз проходить повз танцюючих Романа та Брюсі, які здається добре проводять час, і заходить до кабінету Тоні. Той закінчивши телефонну розмову повідомляє Луїзу, що на них чекають справи, тому немає часу затримуватися. На виході вони зустрічають Юсуфа Аміра, на якого ти будеш працювати у наступних місіях. Сідай в машину та відвези боса до позначеного місця. За планом, ви мали допомогти азіатам, що працюють із вашими позикодавцями. Проте домовитися мирно не вийшло, тому доведеться пробиватися через будівлю повну бандитів. Зачисти приміщення від ворогів та просувайся вперед. Будь обережним, бо деякі з них можуть неочікувано вилазити із свого укриття. Будь уважний та перевіряй кожен куток. Намагайся використовувати укриття та стріляти ворогам у голову. Також не забувай збирати патрони із трупів, вони тобі знадобляться. Спускайся на поверх нижче. На сходах на тебе також будуть чекати бандити. Далі в твою сторону можуть кинути гранату, тому особливо не спіши та вбивай ворогів із дистанції. Зачисти поверх і спускайся нижче. На сходах можна буде знайти бронежилет. Вбий бандитів у офісі і спускайся на поверх нижче. Це буде останнє місце, яке потрібно зачистити. До речі, тут буде зручно використовувати гранати. Вбий недругів та виходь із приміщення. Не забудь зачекати на Тоні. Сідай в машину та відвези боса до позначеного місця.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 1000 доларів

Практика свінгу

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

В Луїза і Тоні з’явилися серйозні проблеми. Проте вирішувати ви їх будете поступово. Цього разу вам потрібно завітати до одного з ваших позикодавців. Тому не витрачай дарма час і вирушай до позначеного місця. Після короткого діалогу з хлопцем на ім’я Рокко, той одразу перейде до справи і дасть Луїзу перше завдання. Тобі буде потрібно вибити інформацію з одного з членів мафії. Робити це доведеться у доволі екстравагантний спосіб — у бідолаху потрібно буде влучати м’ячами для гольфу з хорошої дистанції. Користуючись підказками у грі, наведи мишку на тіло жертви. Тепер потрібно задати силу удару. Орієнтуйся на чорну риску. Як тільки динамічна лінія буде поруч з нею — натискай удар. Повтори цю профілактичну процедуру ще два рази. Після цього на допомогу вашій жертві приїдуть розлючені бандити. Стріляй їм у голови, щоб не витрачати дарма набої. Зачисти вулицю, і як тільки Тоні дасть команду, одразу спускайся вниз. Зачисти вулицю від нових бандюганів та сідай на гольфмобіль. Прямуй за Рокко. Не забувай відстрілюватися від мафіозі, якщо ті будуть вас переслідувати. Як тільки ви будете у безпечному місці, Рокко поїде у іншому напрямку, а тобі залишиться лише відвезти Тоні до позначеного місця.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 1500 доларів

Ба-Бах

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Від Тоні Луїз дізнається, що позикодавці дали вам нове завдання — за допомогою вибухівки потрібно знищити декілька об’єктів у місті. І хоча Тоні хотів зробити все сам, Луїз вирішив, що краще взяти справу у свої руки. Вирушай до першого об’єкту. Заклади декілька липких бомб в опорну частину крану. Тепер відбіжи на безпечну дистанцію. Насолоджуйся вибухом. Тепер їдь до наступного місця. Кинь декілька бомб у поїзд, що буде проїжджати під мостом. Знищ поїзд. Тепер починається сама складна частина місії. Наступний об’єкт буде знаходиться у аеропорту. Тому сідай в машину і вирушай туди. Заклади декілька бомб на позначений літак. Підірви повітряне судно. Тепер потрібно виїхати за межі аеропорту. Позбудься зірок розшуку, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 2500 доларів

Запости це!

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Місія починається з того, що викидайло із клубу Геркулес просить Луїза поговорити з Тоні на рахунок того, щоб його перевели до іншого клубу. За його словами, він більше не може охороняти гей-клуб через те, що на нього дивляться криво. Луїз йому відмовляє, мотивуючи це тим, що він переймається через дурниці. Трохи пізніше Луїз зустрічає Тоні. Той просить відвезти його та Грейсі, доньку впливового бандита, до її будинку. Сідай в машину і вирушай до позначеного місця. По дорозі Тоні поскаржиться на одного блогера, який пускає брехливі плітки про нього та Луїза. Довези Тоні і Грейсі до її будинку, і вирушай до найближчого інтернет-кафе. Зайди на сайт блогера. Реклама його блогу буде на головній сторінці стартового інтернет-порталу. Натисни на “Коментувати” під останнім дописом. Тепер “Відправити”. Можеш прочитати інші записи у блозі, якщо тобі цікаво. Тепер вийди за межі інтернет-кафе, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 500 доларів

Бульварна кралечка

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Поруч із клубом Луїз зустрічає сексуальну дівчину у короткій спідниці, на яку одразу ж звертає увагу. Тому він пропускає даму вперед і одразу ж за нею заходить у клуб. Далі нам показують веселого Романа, який також прийшов розважатись. Біля бару Луїз знайомиться з дівчиною, яка йому сподобалася, і вже за мить нам показують сцену у туалеті. Після цього Луїз вирушає до пошуки боса. Тоні каже Луїзу, що у них нема часу, і потрібно вже їхати. Всі деталі він пояснить по дорозі. Перед виходом з клубу ви зустрічаєте Рея Булгарина. Той здається не зовсім розуміє до якого закладу він потрапив, бо він одразу ж питає скільки коштують тут жінки. Тоні залишає Луїза наглянути за Булгарином на декілька хвилин. Пізніше він повертається назад і каже Луїзу, що їм треба йти. Вирушай до позначеного місця. Твоя задача сьогодні — спокусити жінку власника іншого клубу. Він має бути у Лас-Вентурасі, тому жодних проблем виникнути не має. Заходь до клубу і відшукай потрібну дівчину на танцполі. Користуйся підказками у грі для того, щоб почати танцювати. Якщо будеш робити все правильно, жодних труднощів не буде. Далі дівчина відведе Луїза до кабінету свого чоловіка. Ось тут і стається те, на що не очікував Тоні. Власник клубу завчасно повертається із Лас-Вентурасу. Він застає свою дружину у момент, коли та показувала майстер-клас своїх навичок Луїзу. Доведеться його вбити. Далі вибігай з кабінету і розберися з охороною клубу. Їх буде багато, тому будь обережним. Вибіжи з клубу та покинь цей район, щоб успішно закінчити місію.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 3000 доларів

Медом намазано

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Вдома у Тоні Луїз застає нарко-вечірку, а самого Тоні обдовбаного на підлозі. Для того, щоб привести боса до тями, Луїз влаштовує оздоровчі процедури з холодною водою з під крану. Після цього він буде готовий піти на справу. Сідай у машину та вирушай до позначеного місця. Сьогодні ви будете купувати діаманти. Поки Тоні буде намагатися збити ціну, байкери на чолі з Джонні К. займуть позиції за контейнерами і вже за мить влаштують стрілянину. Твоя задача — відвезти боса у безпечне місце. Тебе будуть переслідувати чимало байкерів, але не біда, бо Тоні приготував для тебе липучі бомби. Ними дуже просто вбивати ворогів на мотоциклах, а також зачищай шлях. Використовуй підказки у грі, щоб розібратися із керуванням, якщо виникли певні труднощі. Деякі вороги будуть на фургонах. Як тільки з байкерами буде покінчено — позбудься рівня розшуку та відвези Тоні до позначеного місця.

TBoGT - Місії Тоні (Частина друга)

Винагорода: 3500 доларів