Інше

Як не зробити помилок під час розпродажу на Steam?

Як не зробити помилок під час розпродажу на Steam?

У попередній новині ми вже писали про те, що за два тижні на Steam розпочнеться один із найбільших розпродажів 2016 року. Якщо ви тільки-но почали користуватися цією системою, радимо ознайомитися із загальними порадами, як не втратити здоровий глузд під час знижок.

1. Завчасно складіть список ігор, які ви хочете придбати. Включайте в нього лише те, що вас справді зацікавило і в що ви точно будете грати. На YouTube повно ігрових відео, тому не полінуйтеся скористатися чудовою нагодою перевірити кожну гру, яку збираєтеся купити.

2. Виключення з першого пункту можна зробити для ігор, які ви вже грали на піратській версії. Це звісно на випадок, якщо гра хороша і таким чином ви хочете віддячити розробників.

3. Не полінуйтеся скласти бюджет, який ви збираєтеся витратити на ігри, і суворо його дотримуйтеся. Можна завчасно поповнити гаманець на Steam, і витрачати гроші лише з нього під час розпродажів.

4. Не купуйте ігри щодо яких вагаєтеся, або ж занадто дешеві забавки, які хочеться купити лише через їх низьку ціну. Зазвичай такі ігри не представляються собою нічого цікавого, хоча є і виключення.

5. Вивчайте рейтинги та відгуки гри. Також добре ознайомлюватися із системними вимогами, аби не придбати гру, що у вас буде працювати нестабільно.

6. Якщо ви зіграли менш ніж 2 години, ви можете повернути гроші за гру. Для цього потрібно зв’язатися із службою підтримки Steam.


І на останок, декілька смішних роликів присвячених минулорічним розпродажам. smile