GTA 5Новини

Брати і сестри! Слухайте новий альбом від Кіффлом!

Брат-брат, сестра-сестра, цим похмурим понеділком ми хочемо принести світло у ваші оселі та серця. Тому що саме в такий же понеділок брати і сестри, послідовники Програми Епсілон, зібралися в нашому головному храмі, в Вайнвуді, Лос-Сантосі, для запису цього альбому, щоб відкрити вам правду і направити ваш розум на істинний шлях, шлях Кіффлом.

Ми любимо врятованих не дивлячись ні на що, не дивлячись на людей, які за допомогою брехні і неповаги намагаються зганьбити наше добре ім’я, використовуючи такі слова, як «культ» і «брехуни». Це просто не відповідає дійсності! Ми не викрадали людей, люди самі приходять до нас за просвітленням, шукаючи поживу для розуму і кращий спосіб життя: адже це те, чим ми їх можемо забезпечити.

Брати і сестри! Слухайте новий альбом від Кіффлом!

Так що, в якості спеціального подарунку світу, ми дозволяємо вам вільно прослухати наш музичний альбом «The Higher Reaches of Epsilon, Vol 1» від The Kifflom Subjects. Цей альбом на 12 пісень виник завдяки великій любові і величезним пожертвам від деяких великих зірок Вайнвуду.

Ми сподіваємося, що ви приймете наш подарунок, ми сподіваємося, що вам сподобається наш подарунок, ми сподіваємося, що ви не будете звертати увагу на ці дурні чутки і брехню, поширювану язичниками, які не хочуть врятуватися.

І найважливіше – ми сподіваємося що ти, так-так, ти, читачу, прийдеш і приєднатися до нас в храмі на Вайнвуді на нашому дні відкритих дверей, 17-го вересня 2013-го, і спасешся за невелику плату.

Твоє життя тут же зміниться.

Спасибі, Кіффлом!

Де купити і послухати?

Або купити на iTunes або послухати на Spotify (але цей сервіс недоступний для України).

Усього в альбомі, як уже було сказано, 12 треків. Найкоротший з них йде 6 з половиною хвилин, найдовший – тринадцять.

«The Higher Reaches of Epsilon, Vol 1» записаний у стилі нью-ейдж, ця музика характеризується легким, розслаблюючим звучанням. Це м’які, тривалі композиції, які краще всього використовувати для релаксації, відпочинку або творчості.