GTA 5Статті

Факти про GTA 5 з нових прев’ю та тиждень ексклюзивів

Як і було обіцяно трохи раніше, сьогодні вийшло відразу кілька нових прев’ю GTA 5.

У доповненні до цього, IGN пообіцяли цілий тиждень ексклюзивної інформації про гру. Тобто, це буде щоденний марафон, на якому нам видаватимуть щось новеньке.

ДАЛІ СПОЙЛЕРИ!

А поки що факти :

Від IGN
– Гра дуже яскрава і соковита в графічному плані.
– Фізика машин кардинально відрізняється від фізики в GTA 4. Машини начебто мають вагу і ти відчуваєш, як вони стоять на дорозі всією своєю масою.
– Реакція педів на захоплення їхніх автомобілів стала більш варіативною: хтось здається відразу, хтось ховається під кермо від страху, хтось чинить опір.
– Одна з перших, простих, місій називається “Repossession”. У ній Франкліну потрібно повернути мотоцикл за замовленням свого вірменського боса. Той, по випадковості, виявився продажним гангстерам, який не зміг за нього розплатитися вчасно.
– Ви можете зберігати свої автомобілі в гаражах , і якщо якийсь із них раптом буде знищений, його можна буде відновити за певну плату.
– Коли ви глушите машину, то двигун поступово охолоджується і цокає, як в реальності.
– Під час бійки можна вибити пістолет з рук ногою.
– Друга місія називається Three’s Company, в ній ми вперше граємо трьома героями відразу. Це та місія, де потрібно взяти хлопця з будівлі FIB.
– Управління гелікоптером практично не відрізняється від GTA 4, хіба що відчувається гостріше. Здійснювати посадку простіше.
– Третя місія називається Derailed, в ній Майклу і Тревору потрібно викрасти потяг і пограбувати його, винесши весь вміст. У цій місії Тревор, через пагорб, стрибає на мотоциклі на вагони і рухається до кабіни потягу. Нова система Чекпінт (як у TBOGT) дозволяє зберігатися у важких місцях, і якщо ви впали з поїзду, то вам не доведеться знову стрибати на нього з пагорбу.
– Як у TBOGT, будь-яку місію можна переграти, щоб застосувати іншу тактику або поліпшити результат.
– У місії Derailed відбувається те саме зіткнення поїздів з трейлера. Контейнери падають вниз, у воду. Там Майкл на човні, який підриває двері і дістає вміст контейнерів.
– Четверта місія називається Nervous Ron, в ній ми граємо за Тревора. Він в люті після того, як байкери з The Lost забралися до нього в трейлер і зламали кілька статуеток. Він хоче їм помститися за це, але також він знає, що вони торгують зброєю, тому хоче вбити двох зайців одним пострілом.
– У лісі, вночі, дуже темно. Єдиним джерелом світла є світло фар від машини.
– У грі є койот, журналіст збив його на машині, коли той вискочив йому під колеса.
– У місії Nervous Ron Тревор стрибає на крило літака, животом, поки Рон веде його, і відстрілюється від байкерів у всі сторони. Система нагадує Max Payne 3.
– Поряд з військовою базою потрібно літати низько, щоб вас не засікли.
– Літаки легко управляються, інтуїтивно сідають.
– П’ята місія, в яку пограв журналіст, називається Vinewood Babylon. Майкла потрібно дістати з літака, однак, той перебуває в повітрі, і потрібно змусити його сісти на землю. Для цього Майкл стріляє по двигуну з величезної, бронебійної снайперської гвинтівки. Три постріли і літак починає втрачати висоту, димлячи двигуном.
– Якщо підпалити тачку, обливши її бензином, то спочатку вибухають покришки.

З фактами від IGN все.

Факти з PC Games :
– Герої ходять дуже повільно, навіть порівняно з GTA 4. Є два режими спринту: звичайний і турбо-спрінт, коли для ще більш швидкого бігу треба довбати по клавіші, а не затискати її.
– Тепер, при розшуку, не буде одного великого радіусу розшуку . Тепер у кожної поліцейської машини і гелікоптера є свій власний радіус бачення, в який не можна потрапляти.
– Франклін отримує від Симеона горде звання “Працівник місяця” і той навіть каже, що “якби у мене був чорний син, то їм був би такий же, як і ти!” . Ламар незадоволений такою лояльністю шефа.
– Коли Франклін використовує свої спецздібності, то картинка злегка розмивається, час уповільнюється.
– Рон в одній з місій каже: “Тревор п’є людську кров і їсть домашніх тварин!”.
– У гвинтівок є тепловізор.
– Коли журналісти пролетіли під мостом на літаку, з’явилося повідомлення “1 з 50 прольотів виконаний”.
– Можна побачити веселку.
– В одній з місій потрібно врятувати Майкла, якого викрали китайці і підвісили за ноги в м’ясному магазині. Також в цій місії журналіст потрапив у супротивника, той похитнувся і… впав на працюючу циркулярну пилку!

А ось і нові скріншоти:

Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів
Факти про GTA 5 з нових прев\'ю та тиждень ексклюзивів