GTA 5Новини

Став відомий перший список завантажувального контенту для GTA 5?

У Xbox Live існує альтер-его під назвою PartnerNet. По суті, це мережа, яка використовується розробниками для завантаження своїх ігор і бета-тестування їх змісту. У P-Net існує відлагоджувальний комплекс, який використовується як розробниками, так і ігровою пресою.

І ось сьогодні з’явився скріншот з PartnerNet з коротким списком DLC для GTA 5 в Xbox Live.

Став відомий перший список завантажувального контенту для GTA 5?

Поки що це нічим офіційно не підтверджено, та й навряд чи взагалі буде якесь підтвердження, так як PartnerNet – закрита мережа і всі її учасники підписують договір про нерозголошення. Тим не менш, правдивість даного списку наближається до 90%. П’ять відсотків віддамо на фейк, а ще 5 на те, що ну не можуть рокстарівці просити 50 гривень за якусь пушку.

Що ж ми зможемо (нібито) придбати для GTA 5?
– Assault Machine Gun (штурмовий кулемет): 160 MPS / 19 гривень
– Assault Sniper (штурмова снайперська гвинтівка): 320 MPS / 38 гривень
– Assault Sub Machinegun (штурмовий пістолет-кулемет): 320 MPS / 38 гривень
– Atomic Blimp (дирижабль): безкоштовно
– Bullpup Shotgun (дробовик, типу Kel-Tec KSG): 240 MPS / 29 гривень
– Heavy Rifle (важка гвинтівка)
– Programmable Assault Rifle (програмована гвинтівка?)
– Rubber Bullet Gun (пістолет з гумовими кулями): 400 MPS / 50 гривень

Як ви ставитеся до такого DLC (додатково завантажувального контенту) і стали б його купувати? Чи підходить взагалі такий контент для Grand Theft Auto? Чи був у вас раніше досвід покупки такого контенту в інших іграх і навіщо це взагалі потрібно було? Діліться своїми думками в коментарях, підкажіть розробникам, як треба діяти насправді.

Крім того, що це непідтверджені чутки, навіть якщо б це був реальний скріншот з PartnerNet, то розробники могли б у будь-який момент, в процесі налагодження, зробити цю зброю НЕ DLC, а доступними всередині гри. Так що не будемо даремно турбуватися завчасно.

Є ймовірність, що дані DLC можуть бути доступними лише для GTA Online, а в одиночному режимі нам дадуть щось краще для покупки.