GTA 5Новини

Директор NVIDIA «обмовився» про вихід GTA 5 на PC

Кріс Івенден (Chris Evenden), старший директор NVIDIA зі зв’язків з інвесторами, обмовився про те, що GTA 5 вийде на PC.

У душевній бесіді за стан ринку PC-ігор, він повідомив наступне:

“Користувачі готують свої системи до виходу безлічі ігор поточної осені, включаючи такі блокбастери як Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V та Assassin’s Creed IV.”

Директор NVIDIA «обмовився» про вихід GTA 5 на PC

Звичайно, скептики можуть сказати, що ці ігри Кріс назвав випадково, що йдеться «від балди». Але справа в тому, що NVIDIA безпосередньо працювала з Ubisoft для оптимізації Assassin’s Creed IV, а минула Call of Duty так само пройшла під прапором співробітництва Activision і NVIDIA.

Виходить, що GTA 5 опинилася в цій трійці блокбастерів невипадково. Але «осінь цього року», з урахуванням того, що на консолях Grand Theft Auto V виходить у другий половині вересня, 17-го числа?

Звучить якось дуже вже обнадійливо.

З іншого боку, якщо прийдешня GTA Online виявиться дійсно проривним продуктом і новою реальністю від Rockstar Games, то хто заважає їм якомога швидше виступити на традиційному для мультиплеєрних ігор ринку персональних комп’ютерів?

Доповнення від 14 серпня:

Прес-секретар NVIDIA дав коментарі з приводу вислову містера Івендена:
«Під час нашого спілкування з інвесторами, ми дали список ігор, які геймери з нетерпінням чекають цієї осені, включаючи GTA 5. Ця заява була зроблена з метою висловлення ентузіазму з приводу ігрової індустрії в цілому, і не була призначена для конкретного позначення знань, якими володіє NVIDIA.

NVIDIA не має жодної інформації про будь-яку можливість ​​PC-версії GTA 5. Ми глибоко шкодуємо про помилку ».