GTA 4Відео

Grand Theft Auto IV виповнилося 5 років!

29-го квітня 2013 року Grand Theft Auto IV виповнилося 5 років! Свого часу це була гра нового покоління в серії Grand Theft Auto, що вийшла на Xbox 360 і PlayStation 3 з подальшим портом на ПК.

Через купу сайтів ми могли спостерігати, якими шаленими темпами йде розробка модів для цієї гри. І цей процес продовжується, бо чи не щодня стають доступними нові й нові засоби, такі як OpenIV, що й досі розвиваються та оновлюються. Такі проекти, як IV: SA і Iron Man IV доводять, що люди можуть докладати багато зусиль для втілення своїх ідей і модів і який вклад робить така їхня увага до гри. Попереду на нас чекає ще величезна кількість модів та проектів!

На даний момент продано більш ніж 25 мільйонів копій гри та отримано безліч нагород. Grand Theft Auto IV є найбільш успішною грою серії та однією з найбільш обговорюваних і досі. Існує багато різних поглядів, навіть такі, хто вважає, що гра є дуже серйозною та “зійшла зі шляху” і т.д.

Було створено багато відео – від скажених Gangnam Style і Harlem Shake до таких талановитих як “Niko Bellic – Man On Fire”.

І тепер ми попонуємо до вашої уваги новий витвір фанів гри під назвою “The GTA Diamonds”.