GTA: San AndreasНовини

Eurogamer.net знов повернулись до скандалу з модом Hot Coffee

Eurogamer.net знов повернулись до скандалу з модом Hot Coffee

Якщо ви уважно слідкуєте за новинами серії GTA, то мали чути про скандал навколо одного з нових модів для GTA San Andreas Hot Coffee Mod від PatrickW. Він розблоковує для CJ-я можливість займатись сексом зі своєю дівчиною, а також потягнув за собою вихор суперечок навколо гри, в т.ч. судові позови та рейтинг Adults-Only від ESRB, тим самим прибравши San Andreas з поличок багатьох продавців.

Сайт Eurogamer.net вирішив знову підняти «матеріали справи», додавши уривки електронних листів та записи телефонних розмов президента Rockstar Games Сема Хаузера з його партнерами, а також слова PatrickW, модера, що описав ситуацію зі своєї точки зору.

Стаття описує бачення Сема Хаузера серії Grand Theft Auto, і те, як важливо для нього постійно розжирювати рамки:

Чи можемо ми підтвердити, що подібні зміни контенту є необхідними? Як я казав Террі [Доновану, тоді генеральному директору Rockstar Games], я був сильно шокований списком. Всюди скорочення. Мені вже не здається, що ми розширюємо рамки. Навіщо? Я дійсно, дійсно не хочу щось змінювати. Мені здається таким неправильним цей вплив усіляких психів, мормонів [так в оригіналі], капіталістичних торгівців.