GTA 5Статті

Ден Хаузер стимулює вас

Вибуховий викид інформації стосовно GTA 5 цього місяця продовжується інтерв’ю з креативним директором Rockstar Games Деном Хаузером у New York Times. Сама стаття занадто сильно заглиблюється у деталі прес-демо гри, яке отримала газета, але вона все ж містить досить цікаву розмову з Деном.

NY Times: Що ви хочете, щоб отримали люди від гри, над якою ви працюєте?

Ден: Зрозуміло, ми хочемо, щоб їм було цікаво й весело. Ми хочемо, щоб вони мали стимули, шукали відповіді на питання, дивувалися – все, що можна отримати від розваг.

Ден Хаузер стимулює вас

Майкл, один з трьох головних ігрових персонажів

Але насправді цікаво дізнатись про те, що Ден, який також є у Rockstar головним автором таких ігор як GTA і Red Dead, не дивиться певні телесеріали, щоб вони не впливали на його письменницьку роботу:

“Один з моїх завихів – це те, що я не дивлюсь більшість серіалів, якщо вони пов’язані з тим, що ми робимо. Я дивився лише зовсім трохи “Клану Сопрано”. Жодної “Підпільної імперії”. Жодного “Пуститися берега”. Все, що досить близько до криміналу, гангстерів чи просто суперсучасне, я вирішив не дивитися з професійних причин.”


Отож, це вщент розгромлює теорію деяких фанатів стосовно того, що GTA 5 матиме деякі ідеї з останніх сезонів серіалу “Пуститися берега”.