GTA 5Новини

Другий трейлер GTA 5 затримується

Другий трейлер GTA 5 затримується

Rockstar написала на своєму сайті наступний коментар:

Ми працюємо над другим трейлером. На жаль, ураган “Сенді” завадив нашим планам. Але ми незабаром ми покажемо щось нове. Важко назвати точну дату, адже в нас немає електрики у Нью-Йоркському офісі. Сподіваємося, люди в постраждалих територіях тримаються добре.


Як відомо, ураган “Сенді” обрушився на східне узбережжя США в ніч на 30 жовтня 2012 р. і став одним з найпотужніших стихійних лих кінця 2012 р. 18-й тропічний циклон року зародився в Атлантиці 22 жовтня і буквально за шість годин підвищив свій статус до тропічного шторму, а до 24-го числа досяг потужності урагану…

“Сенді” прокотився по Ямайці, Кубі, Багамам і Гаїті, потім, продовжуючи набирати силу, вдарив по східному узбережжю США і Канади. У США скасували понад 7 тис. авіарейсів, через загрозу урагану закрилися біржі та штаб-квартира ООН, в Нью-Йорку та інших встали на шляху “Сенді” містах закрилися навчальні заклади і офіси, припинив роботу міський транспорт. У семи штатах було оголошено надзвичайний стан, в Делавері довелося евакуювати 50 тис. жителів. У Карибському регіоні жертвами стихії стали близько 70 осіб. Глава транспортного управління Нью-Йорка Джозеф Льота назвав “Сенді” найгіршою катастрофою в історії транспортної системи міста.