GTA 3Проходження

Кенджі Касен

35. Kanbu Bust-Out (Звільнення Канбу)

Кенджі Касен

Суворий та принциповий брат Асуки просить тебе витягнути з лап копів одного свого товариша. Спочатку вкради поліцейську машину та заїдь до 8-Ball’а, щоб запхати в неї вибухівку. Коли бомбу буде встановлено, вирушай до поліцейського відділка та постав машину на позначеному місці. Не забудь відійти убік, оскільки зараз добряче бабахне! Коли машина вибухне, підбери Канбу та заїдь до Pay ‘n’ Spray, щоб скинути з хвоста набридливих копів. Після цього відвези вже колишнього в’язня до Кенджі.

Кенджі Касен

Нагорода: $30.000

Кенджі Касен

36. Grand Theft Auto (Грандіозне Викрадення Авто)

Кенджі Касен

Цього разу Кенджі наказує викрасти три машини для свого товариша. Нічого складного немає, проте зауваж, що машини мають бути в ідеальному стані. Гараж, у який треба відвозити машини, позначений малиновою точкою.

Нагорода: $25.000

Кенджі Касен

37. Deal Steal (Крадіжка)

Кенджі Касен

До Кенджі дійшли чутки, що колумбійський картель збирається об’єднатися з ямайською бандою Yardies. Допустити цього він не може і тому наказує зірвати цю угоду. Спочатку викради Yardie Lobo (машина, яку показано на скріншоті нижче), потім їдь до інформатора, який має сказати, де будуть відбуватися переговори. Тепер залишається тільки доїхати до місця призначення та перестріляти нещасних колумбійців. Після стрілянини знищ їхні авто і підбери кейс, який треба відвезти Кенджі.

Нагорода: $25.000

Кенджі Касен

Кенджі Касен

38. Shima (Шіма)

Кенджі Касен

Після трьох складних місій Кенджі дає тобі простеньке завдання. Треба лише забрати гроші з трьох точок, які знаходяться “під дахом” якудзи. Після того, як ти забереш гроші з перших двох точок, виявиться, що власникові третьої точки немає чим платити, бо напередодні його вже обчистила інша банда. Цього так залишати не можна, тому їдь до маркера та вибий всю дурість із нахабних Diablos. Після цього підбери гроші та відвези їх до казино Кенджі.

Нагорода: $10.000

Кенджі Касен

39. Smack Down (Вбивство)

Кенджі Касен

Кенджі не в надто доброму гуморі і тому наказує вбити, як мінімум, 8 наркоторговців з банди Yardies. Поспішай, бо сьогодні він добряче доплачує за понаднормову роботу!

Нагорода: $10.000

Кенджі Касен

Кенджі Касен