GTA 3Новини

Огляди GTA 3: 10 Year Anniversary Edition

Огляди GTA 3: 10 Year Anniversary Edition

Невеличка добірка оглядів мобільної версії GTA 3.

InToMobile:

«Найкраще в цій GTA 3 те, що Rockstar дали гравцю можливість змінювати керування під себе. Не подобаються маленькі кнопки керування? Змініть їхній розмір на свій смак. Ви шульга? У налаштуваннях є пункт для вас. Хочете зробити інтерфейс просто мікроскопічним, щоб насолоджуватись чудовою HD-картинкою? Так, можна зробити й це. Іншими словами, на керування взагалі немає жодних скарг, бо його повністю можна налаштувати».

Mashable:

«GTA 3 виглядає і звучить неймовірно! Графіку гри дійсно було покращено, порівняно з консольною версією, зі збільшеною дистанцією огляду, еквівалентною до РС-версії гри!».

Slide To Play:

«Це найвидатніша і найбільша гра з усіх, що ми пам’ятаємо, – з радіостанціями та всім таким – і вона на твоєму iOS-пристрої… Rockstar Games зробили щось доволі неймовірне. Вони взяли одну з найбільших, найкращих і найважливіших ігор індустрії і перенесли її повністю збереженою на мобільний телефон. Це гра, що розширила межі PlayStation 2, коли вийшла 10 років тому, і ось тепер останні пристрої на iOS можуть впоратися з нею, навіть не пітніючи».