Місяць: Травень 2014

Новини сайту

GTA-педія

GTA-педія

GTAworld.org.ua представляє новий проект під назвою “GTA-педія”. Це окремий вікі-сайт на платформі ZeWiki. Статті про GTA набагато зручніше подавати у вигляді енциклопедії (як на Вікіпедії). Проект поки що молодий, статей небагато, але, на відміну від GTAWorld, там кожен бажаючий зможе відредагувати статтю, написати власну або додати скріншоти. Треба лише зареєструватися.

GTA-педія

Навіщо окремий сайт, якщо є Вікіпедія? Дуже просто. На Вікіпедії уся інформація, відома людству, зібрана в один вареник. GTA-педія натомість пропонує нічого зайвого, лише інформація про GTA для фанатів GTA у зручній структурованій формі.

Наразі на GTA-педії вже готовий цикл статей про SA-MP, його встановлення та налаштування.

Read More
Новини сайту

Сервер SAMP оновлено до версії 0.3z

'Сервер

Після технічних робіт нормальну роботу нашого сервера SAMP нарешті відновлено. Тепер він, як завжди, доступний за старою звичною адресою

gtaworld.org.ua:7777


Встановлено нову версію 0.3z. Тому вам слід також оновити свій SAMP-клієнт до 0.3z (українську версію можна завантажити тут). Усі акаунти гравців залишилися без змін. Заходьте та бавтеся, скільки душа забажає!

Пропозиції щодо сервера залишаємо на форумі (логін і пароль на форумі такий же, як на цьому сайті).

Усі команди нашого сервера перекладено українською. Список команд ось тут.

Якщо ви не знаєте, що за чудова програма SAMP, то про це можна прочитати тут. Інструкції встановлення та налаштування тут.

Read More
GTA 4Проходження

Повне відеопроходження GTA 4

Настала черга і GTA 4. На нашому каналі YouTube ви можете переглянути, як завжди, у форматі Full HD повне українське відеопроходження GTA 4.

Перейти до відеопроходження GTA 4

І, як завжди, величезна подяка панові doctor_calabok за створені ним відео!

А також, якщо у вас тече слинка в очікуванні ПК-версії GTA 5, то не забуваємо дивитися нові відеопроходження GTA 5, які регулярно поповнюються.

Read More