GTA 4Новини

Службу техпідтримки Rockstar розіграли

В Інтернеті уже давно ходять чутки про реліз GTA 4 на PC. А що ви скажете, якщо спитати про реліз у служби техпідтримки?..

Двоє жартівників написали листа до служби підтримки Rockstar, у якому вони нібито жалілися на проблеми зі звуком, граючи у GTA 4 на PC.

«Вигляд від першої особи просто чудовий, а персонаж Nico Bellic змушує мене відчути, ніби я сам живу за сюжетом гри. Але є ньюанси, на які варто звернути увагу. Зокрема це стосується об’ємного звуку. Час від часу у мене відключається ліва задня колонка, особливо коли говорять персонажі на зразок Малюка Джейкоба. Також коли я телефоную 911, вмикається режим автовідповідача, але звук зникає, щойно мені надаються екстренні опції», – пише автор листа.

Через деякий час автор отримав відповідь: «Реліз PC-версії GTA 4 ще навіть не був оголошений, гра до цих пір знаходиться у стадії розробки. Заяви про реліз не було навіть на офіційному сайті.»

Жартівникам також повідомили: «Ми не впевнені з приводу релізу версії гри для PC. Ми всього лише технічна підтримка і насправді не володіємо якою-небудь інформацією з цього приводу. Слідкуйте за новинами на www.rockstargames.com».