Інше

Розпродаж GTA на ПК, iOS і Mac

Традиційний для останнього вікенда листопада початок різдвяних розпродажів у США («Чорна п’ятниця») торкнувся не тільки магазину комп’ютерних ігор Steam, котрий пропонував 75-відсоткову знижку на всі ігри серії Grand Theft Auto.

Розпродаж GTA на ПК, iOS і Mac

Інтернет-сервіс App Store цими днями також проводить розпродаж програмного начиння для пристроїв компанії Apple. Серед таких пропозицій за спеціальними цінами є й проекти Rockstar Games. Перш за все, це GTA: Chinatown Wars для iPhone і iPod touch та Chinatown Wars HD для iPad за $2,99.

Розпродаж GTA на ПК, iOS і Mac

Крім того, представників серії попереднього покоління (GTA III, Vice City та San Andreas) для системи Macintosh також виставлено на розпродаж – $6,99 за кожну. Такі ціни, зрозуміло, не можна порівняти з тими, що просив за їхні ПК-аналоги Steam. Але й володіння будь-якими «яблучними» пристроями ніколи не було дешевим задоволенням.

Нарешті Rockstar Games на питання одного з читачів у мережі Twitter пообіцяли появу найближчим часом нової інформації й дати релізу Grand Theft Auto III для мобільних пристроїв на iOS и Android.