GTA 6Новини

Штраус Зельник: Rockstar працює над небаченою раніше грою

Минулого тижня Take-Two Interactive повідомила інвесторам, що GTA 6 вийде восени 2025 року. Незабаром після цього глава корпорації Штраус Зельник відвідав канал CNBC, аби детальніше розповісти про процес розробки.

За словами Зельника, Take-Two дуже впевнена в осінньому релізі. Такі висновки компанія робить зокрема з кількості проблем, які потрібно виправити перед релізом.

«Є багато елементів, що дають змогу виміряти процес розробки. Наприклад, кількість багів: перед запуском кожен із нас подбає про те, щоб у грі було якомога менше помилок.

Однак у випадку з видатною грою, на яку покладаються виняткові очікування, справа не тільки в багах. Йдеться про створення гри, якої ніхто раніше не бачив, і Rockstar Games прагне до досконалості. Досконалість важко виміряти”, – сказав Зельник.

Коли відбудеться наступний показ GTA 6, поки невідомо. Анонс гри відбувся в грудні минулого року, проте зовсім недавно датамайнери знайшли приховані натяки на офіційному сайті, які вказують на швидкий показ другого трейлера.