GTA 6Новини

Розробників GTA 6 засмутив передчасний вихід трейлера

Як відомо, спочатку Rockstar планували показати трейлер GTA 6 сьогодні о 16:00, але хтось вирішив кардинально змінити плани компанії, завчасно зливши ролик у мережу. Після цього розробникам все ж довелося самостійно опублікувати відео. Це засмутило багатьох авторів гри.

“Це відстій. Я сподівався подивитися трейлер вперше завтра разом із моїми товаришами по команді та колегами. Я думаю, ми заслужили цей момент”, – старший геймплейний аніматор Хав’єр Альтман.

“Я не буду дивитися це, поки не опинюся в офісі з людьми, які так старанно працювали”, – графічний програміст Енджел Ортіс.

“Блін, серйозно? Вибачте за лють, але витік просто бентежить. Я справді з нетерпінням чекав можливості подивитися прем’єру разом з усіма”, – старший програміст із ніком Connor.

“Насолоджуйтеся, хлопці. Було б круто зробити це з усіма вами одночасно”, – старший дизайнер геймплею Філ Беверидж .

“Сумно, що так вийшло, але я дуже рада працювати над приголомшливим проєктом із чудовими людьми”, – інженерка геймплейних систем Зара Навід.

“Шкода, що його довелося випустити в такому вигляді, але я так радий нарешті продемонструвати те, що ми готуємо”, – програміст геймплею і штучного інтелекту Метью Ренні.

Нагадаємо, реліз GTA 6 відбудеться у 2025 році на PS5 і Xbox Series X/S.