GTA: Vice CityВідео

До ремастеру GTA Vice City випадково увійшла місія, вирізана з оригінальної гри

У ході розробки GTA Vice City частина контенту не потрапила до фінальної версії гри. Але зараз ще одна таємниця гри була розкрита. Завдяки своєрідному підходу Rockstar до створення ремастера.

Оновлені ігри серії у складі збірки Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition тепер запам’ятаються не лише технічними проблемами. Завдяки ремастерам стало відомо про місію, яку вирізали із GTA Vice City

Один з блогерів поділився новою знахідкою. Йому вдалося не тільки відшукати у файлах GTA Vice City сліди місії «movie demo», але й дещо продемонструвати.

У ролику спочатку він показує файли, а починаючи з 1:40 представляє кат-сцену. Головний герой GTA Vice City Томмі Версетті залишає поліцейську дільницю, якась дівчина чекає в машині, а потім камера показує таємничу парочку у жовтому авто. Починається погоня, а потім події місії переходять до клубу «Малібу», де починається перестрілка. Згодом Томмі їде з дівчиною, але недалеко. Внаслідок аварії він гине.

У процесі дослідження вдалося встановити, що це, судячи з діалогів, насправді “постановка”. Схоже, Томмі став героєм фільму. У такому випадку кат-сцена є своєрідним результатом виконання місії (знятим матеріалом).