Red Dead Redemption 2

Полювання в Red Dead Redemption 2

У цій статті ми поговоримо про полювання в Red Dead Redemption 2, дамо практичні поради та рекомендації, розповімо про те, як зробити все правильно для отримання шкіри максимально можливої ​​якості та покажемо, де шукати звичайних та легендарних тварин.

Навіщо потрібно полювати?

Полювання дозволяє отримати три речі – м’ясо, шкіру та інгредієнти для крафту. Якщо ви хочете створювати кращі боєприпаси й ходити в одязі, що підвищує запас здоров’я Артура, то полювання — надійний спосіб це досягти. Ось мала частина того, що ви можете зробити з предметами, які можна отримати під час полювання:

  • Отаборитися і приготувати на багатті м’ясо — найпростіший спосіб підтримувати сили Артура Моргана, вгамувавши його голод.
  • Частини тварин можуть використовуватись у таборі для крафту: тваринний жир для створення вибухових речовин, пір’я – спеціальних стріл.Туші та частини тварин можуть бути продані Пірсону в таборі Датча та використані або для пожертвування до загального фонду банди, або для розблокування апгрейдів.
  • Туші тварин та їх органи можна продати м’ясникам для отримання кількох доларів.
  • Певні частини тіл тварин можуть використовуватися для створення талісманів у скупників краденого, які постійно підвищують характеристики Артура Моргана.
  • Знімаючи шкури тварин і виконуючи випробування гілки “Мисливство”. Так ви згодом розблокуєте найкраще спорядження в RDR 2.

Поради та рекомендації

По-перше, намагайтеся полювати на тварин із максимально можливим рейтингом — три зірки. Для цього підберіться до звіра на безпечну відстань, не давши йому відчути ваш запах, після чого дістаньте та екіпіруйте бінокль, а потім з’ясуйте потенційний зиск. Якщо ви бачите три зірки, то не втрачайте нагоди й обов’язково вбийте цю тварину.

Щоб зберегти високу якість шкіри, вам доведеться використовувати відповідні боєприпаси та зброю. Крім того, потрібно завжди намагатися вбивати звіра одним точним пострілом на голову, а не перетворювати його тушу на решето.

Як правильно полювати?

Якість скоєного вбивства залежить від того, наскільки вдало були обрані боєприпаси. Кожна тварина має певну точку на тілі, прицілившись і вистеливши в яку, ви вб’єте її з першого разу. Прокачайте “Влучне око” до четвертого рівня та зможете побачити ці області, виділені червоним кольором.

У п’ятому розділі ви зможете розблокувати покращення для “Влучного ока”, яке сповіщатиме вас про те, коли ви близькі до життєво важливого органу – наприклад, серцю або мозку. Зважайте й на те, що ви також повинні враховувати проникнення кулі — звірі з товстішими черепами можуть бути вбиті пострілом із потужної гвинтівки з використанням швидкісних патронів.

Зброя та боєприпаси

  • Малі тварини. Їх потрібно вбивати з лука, використовуючи невеликі стріли.
  • До малих тварин можна віднести пацюка, кажана, білку, бурундука, жабу, жабу, змію, сойку, кардинала, дятла та інші види дрібних птахів.
  • Тварини помірних розмірів. Їх найкраще вбивати з гвинтівки Вармінт з патронними .22 калібру.
  • До таких тварин можна віднести ігуану, зайця, броненосця, борсука, ондатру, опосума, єнота, скунса, орла, журавля, яструба, сову та інших подібних птахів.
    Тварини середніх розмірів. Для ідеального вбивства використовуйте боєприпаси наступних типів: звичайні та отруйні стріли, прості та отруйні метальні ножі, будь-які боєприпаси зброї з повторювачем, крім вибухових, будь-які боєприпаси гвинтівок, крім вибухових.
  • До таких тварин належать койоти, лисиці, свині й бобри.
    Великі звірі. Для отримання ідеальної шкіри використовуйте такі боєприпаси: звичайні та отруйні стріли, отруйні метальні ножі, будь-які боєприпаси для звичайних та снайперських гвинтівок, за винятком вибухових.
    До великих тварин належать невеликі крокодили, черепахи, кабани, гірські цапи, пуми, пантери, великі барани, вовки, олені, зубри, кози, вівці та дикі свині.
    Величезні звірі. Можна використовувати отруйні та покращені стріли, отруйні метальні ножі, всі патрони для снайперських та звичайних гвинтівок, за винятком вибухових, і навіть дробовик.
    До цих тварин належать ведмеді, бізони, бики, сохатий та американський лосі, корови, буйволи, великі алігатори.

Розташування тварин

Отже, тепер ви точно знаєте, що робити з кожною твариною. Але де шукати конкретну істоту, якщо треба роздобути саме її шкіру? Ми не перераховуватимемо кожну тварину, доступну в грі, оскільки на це піде багато часу. Тим більше більшість тварин можна знайти ледь не в будь-якій частині карти. Натомість ми підкажемо, де шукати найбільш важкодоступних тварин.

Кажани

Для отримання крил і м’яса кажана вирушайте сюди:

Броненосець, ігуана, отрутозубові

Бобри

Шукайте їх на заході Строберрі навколо озера.

Бики

Є два місця, де можна точно їх зустріти:

Кондори

Шукайте потрібне місце на захід від Tumbleweed у Нью-Остині:

Краби

Голуби є в Сен-Дені, чайки – біля узбережжя водойм, домашні тварини – на фермах, ондатри – біля озер та річок.

У бухті на північ від Сен-Дені можна знайти жаб, алігаторів, чапель, черепах та журавлів. У Нью-Остині мешкають пустельні звірі.

Розташування легендарних тварин

Насправді карту з розташуванням легендарних тварин видасть один із квестових персонажів – мисливець. Проте, ми перерахуємо їх тут:

  • Легендарна лисиця – на північ від скупника краденого з Роудса.
  • Легендарний алігатор – на захід від Lakay до Bayou.
  • Легендарний сохатий лось – на схід від станції Bacchus, на північ від форту Wallace.
  • Легендарна пума (кугуар) – на захід від Tumbleweed, гірський хребет Gaptooth.
  • Легендарний койот – на північний захід від Роудса, в Scarlett Meadows.
    Легендарний вовк – на захід від мосту Bacchus, Cotorra Springs.
  • Легендарний козел – на північний захід від Строберрі.
  • Легендарний кабан (борів) – на північ від Лаграсу, Bluewater Marsh.
  • Легендарний бобер – на південний захід від Butcher Creek.
  • Легендарний ведмідь гризлі – на північ від O’Creagh’s Run, східна частина території.
  • Легендарний білий бізон – західна околиця території гризлі, озеро Ізабель.
  • Легендарна пантера – на захід від Шейді-Бель, Лемойн (доступна після того, як ви завершите дев’ять випробувань мисливця).
  • Легендарний бізон Татанка — на північний схід від ранчо Макфарлона, Hennigan’s Stead.
  • Легендарний американський лось – північно-східний кут карти, гірський хребет Roanoke.
  • Легендарний баран товсторіг – на захід від Валентайна, ставок Cattail.