Новини сайту

Dr Dre думав, що GTA для дітей, і спочатку відмовився від участі в грі

Минулого року Dr Dre став героєм масштабного оновлення для GTA Online – The Contract. Однак, змусити відомого репера завітати до віртуального світу виявилося непростою задачею. Згідно з новим інтерв’ю, спочатку він відмовився, оскільки мало що знав про GTA та думав, що гра для дітей.

В інтерв’ю, яке дав DJ Pooh, сценарист і музичний продюсер, який працював з Rockstar з часів San Andreas – розповів про те, наскільки незацікавленим був Dr Dre спочатку, коли Rockstar запропонувала ідею його появи в GTA Online.

Спочатку відповідь була негативною, тому що Dre не геймер. Він просто не грав у жодну з ігор. Не те щоб він їх не любив або щось таке, він просто не грав у них. Він був типу, “я не займаюся дитячими речами”.

Може здатися дивним, що хтось подумав, що GTA Online – це гра для дітей, але пам’ятайте, що Dre – успішний виконавець і продюсер, тому ймовірно, більшу частину часу він зайнятий роботою. Не дивно, що він не знайшов часу сісти та пограти у GTA. І якби він навіть знайшов час для GTA Online, то швидше за все зіштовхнувся б з купою дітей, що підривають його на реактивних мотоциклах або просять грошей, і зрештою пішов би, припускаючи, що так, це гра для дітей.

Але DJ Pooh так просто не здався. Він взяв PlayStation в особняк знаменитого репера в Калабасасі та підключив її до величезного телевізора Dre. Pooh хотів, аби Dre на власні очі побачив, що таке GTA Online. І гра таки вразила відомого репера

Спершу Dre сказав: “Вражаюче лайно!”, далі він побачив, як я роз’їжджаю на лоурайдері. Тут ми ставимо різні диски на машину, там беремо участь у перестрілках, тусуємося з моїми друзями, у мене є дівчина — і таке інше!
Після цього, і деяких розмов з Rockstar, Dre передумав і вирішив стати частиною GTA Online. Він не лише надав свій голос та кілька нових пісень, але також зробив захоплення руху для Rockstar на спеціально побудованій мокап-сцені, яка відтворила його студію звукозапису.

Кінцевим результатом став The Contract, одне з найкращих оновлень для GTA Online  з новим сюжетним контентом із головним героєм GTA V Франкліном.