GTA 6Чутки

GTA 6 може стати останньою частиною серії

GTA 6 може стати останньою частиною серії

Інсайдер Том Хендерсон вважає, що шоста частина GTA може стати останньою грою в серії. Нещодавно він повідомив декілька деталей стосовно GTA 6. Наприклад, те що ігровий світ буде постійно змінюватися. А також, що в грі будуть регулярно проходити ігрові сезони та різноманітні події.

Поки що це звучить досить дивно, адже як може закінчитися одна найуспішніших ігрових франшиз? Проте Том вважає, що це дійсно може статися.

На думку Хендерсона, співробітники Rockstar Games відчувають постійний тиск. Ден Хаузер і багато розробників зі старої гвардії вже покинули компанію. Гра знаходиться в незвичайному стані. GTA 6, швидше за все, поб’є рекорди продажів, але викличе величезний стрес у команди розробників, чого Rockstar намагається уникнути. У багатьох звітах за останній рік говорилося, що Rockstar працює над добробутом співробітників, що пов’язано з масовими трудовими суперечками, які були пов’язані з ненормованим робочим днем під час створення Red Dead Redemption 2.

Саме тому Rockstar може відмовитися від випуску сюжетних ігор та натомість зосередитися на обслуговуванні онлайн-режиму в реальному часі, що показало свою успішність в GTA Online. Це вигідніше і не вимагає таких колосальних витрат часу.