Інше

GTA 6: Project Americas, дата релізу та інші чутки

GTA 6: Коли реліз гри?

Більшість фанатів GTA досі з насолодою проводить свій час у GTA Online, але з моменту її релізу минуло вже понад 5 років. Гравцям дедалі більше хочеться чогось нового. Зараз Rockstar Games готується до релізу Red Dead Redemption 2. Тому найімовірніше перші офіційні новини про GTA 6 з’являться десь у жовтні. У цій статті ми зібрали найцікавіші чутки, які можна зустріти в інтернеті.

Що це буде?

Наступна гра серії GTA – однієї з найбільших ігрових франшиз світу.

Коли реліз?

Це залишається великою загадкою.

Чи буде реліз на ПК?

Всі ігри з серії GTA рано чи пізно виходять для комп’ютера. Тому немає причин хвилюватися.

Дата релізу GTA 6

Вихід Red Dead Redemption 2 значно уповільнить омріяну дату. Згідно деяких джерел, нам доведеться чекати 2020 року. Зараз Rockstar підтримує GTA Online, мультиплеєрну частину GTA 5, і не забуває регулярно її оновлювати. Red Dead Redemption 2 буде мати мультиплеєр теж. Тому логічно допустити, що розробники будуть активно займатися грою. Принаймні декілька років. Згідно слів аналітика Майкла Пахтера, чекати доведеться 2022 року. Під час інтерв’ю Gaming Bolt він сказав, що анонс в 2020 році з повноцінним релізом у 2021 — буде найкращим варіантом для Rockstar. Проте він більше схиляється думки, що гра буде анонсована у 2021 році.

Очікувати на офіційні новини найближчим часом не варто. Проте будемо вірити у найкраще.

Чутки про GTA 6: Що ми знаємо на даний момент?

YouTube-канал The Know, опираючись на власні джерела, стверджує, що гра має вийти у 2021-2022 році, а робоча назву проекту – «Project Americas» (Проект Америка). Походження подібної назви може бути в тому, що гравці отримають можливість подорожувати між Сполученими Штатами і Південною Америкою. А ось головною локацією стане сонячне місто Vice City. Таким чином Rockstar зможуть підняти гру на якісно новий рівень. Можливо історія сюжету буде пов’язана зі сферою наркоторгівлі. Ми побачимо, як працює експорт та імпорт бандитів.

Інформація залишилася без підтвердження чи спростування від Rockstar.

GTA 6 справді вийде і у Rockstar є нові ідеї

Президент Rockstar North Леслі Бензіс дав цікавий коментар для журналу Develop у 2013 році. Він сказав: “Ми ще не знаємо, якою буде GTA 6, але у нас є нові ідеї”. Звісно ці слова нічого не говорять, але ми принаймні точно знаємо, що гра знаходиться у розробці.

Інші чутки про GTA 6

1. Жіночий протагоніст.

Головним героєм GTA 6 може стати жінка. Дін Хаузер, співзасновник Rockstar та головний сценарист, в 2013 році дав інтерв’ю для The Guardian. У ньому він сказав, що протагоніст жіночої статі вже давно в планах сценаристів. Вони лише чекають зручного моменту, щоб гармонійно поєднати його з сюжетом гри.

2. Повна підтримка віртуальної реальності

Інші чутки про GTA 6 стосуються віртуальної реальності. Багато фанів очікують повну підтримку шоломів VR, як і для сюжетної частини, так і для мультиплеєру. Уявіть на секунду подібний ігровий досвід. Захоплює, чи не так? Проте зараз ця гіпотеза виглядає досить сумнівною. Сучасні шоломи віртуальної реальності ще не створені для довгих годин гри. Можливо ситуація зміниться у найближчі роки. Якщо ні — тоді радимо мати міцний шлунок та хороший вестибулярний апарат.

3. Можливість грати за копа чи бандита

Дати подібний вибір гравцеві може стати цікавою ідеєю. Проте Rockstar можуть використати досвід GTA 5. Один з головних героїв може бути психом, на зразок Тревора, а інший офіцером поліції. Подібний контраст має сподобатися гравцям.